Madame Tussauds

  • Válasszuk a Dátum

Madame Tussauds

Ár a 11530 Ft

Előre rendelje meg belépőjét Madame Tussaud viaszpanoptikumba, hogy megússza a kilométeres sorokat!

A panoptikum 12:00 és 15:00 közt a legforgalmasabb. Ha ekkor szeretne odalátogatni, bizony hosszú sorokra számíthat.

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa. 
Madame Tussaud világhírű panoptikuma minden londoni városnézés kihagyhatatlan része. Mindenképpen megér egy látogatást, és Ön a tőlünk vásárolt belépőjével a teljes kiállítást, valamint a félelmetes Chamber Live termet is megtekintheti. A Chamber Live hátborzongató, mindazonáltal szórakoztató élmény. Lépjen be a Chamber Live-ba, ha mer – és ha már elmúlt 13 éves, és egészségi állapotával sincs gond. Ha ki szeretné hagyni az élményt, csak kerülje ki a terem bejáratát.

Újdonság! Most a legnagyobb szuperhősök is életre kelnek Madame Tussaud panoptikumában!

Pókember , Vasember , Farkas , a hihetetlen Hulk , és még sokan mások - új, négydimenziós élmények! A panoptikum híres kupolája alatt 360-fokos vetítővásznon, különleges effektusok segítségével 4D-ben láthatja a rövidfilmet, melyben Pókember , a hihetetlen Hulk , és Amerika Kapitány vadonatúj kalandjukban a világ leggonoszabb gonoszaival veszik fel a harcot.

Öltse magára Vasember mellvértjét, vagy sétáljon a mennyezeten Pókember társaságában.

NEW from May 2015 - UNIQUE INTERACTIVE STAR WARS EXPERIENCE
Created in close collaboration with Disney and Lucasfilm, Star Wars™ at Madame Tussauds is a unique, immersive experience starring extraordinarily life-like wax figures of the favourite heroes and villains of Star Wars Episodes I-VI. The figures will appear in authentic walk-in sets inspired by key scenes from the movies. Dynamic special effects will add to the immersion, as you step right into, and star in, some of the most iconic moments in film history.

If you do not buy ‘Standard Tickets including Star Wars’ here, you can buy them as a supplement at the entrance gate to Madame Tussauds at GBP 3,- each ticket

Most már lehet szállást foglalni a családi jegy a Madame Tussauds:
A családi jegy kapható 2 változat: 2 felnőtt + 2 gyermek vagy 1 felnőtt + 3 gyermek!
A családi jegy érvényes, max 4 fő részére, és sohasem 3 felnőtt + 1 gyerek!

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult ) vagy gyermek- (Child ) (4-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

 

Madame Tussauds. LondoniJegyek.com

Info
Madame Tussauds

Cím
Madame Tussaud's,
Marylebone Road,
London, NW1 5LR.

Térkép megtekintése, Madame Tussauds

Nyitva tartás
Nyitva minden nap 9:30 és 18:00 között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be!

Metró
Baker Street Station - Bakerloo, Circle, Jubilee, Metropolitan, Hammersmith, City Line

Buszok
13, 18, 27, 30, 74, 82, 113, 139, 274.

 
+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email