Chelsea virágkiállításra

  • Válasszuk a Dátum

Chelsea virágkiállításra

Ár a 30785 Ft

A Royal Horticultural Society (Királyi Kertészeti Társaság) és a Chelsea virágkiállítás ismét megnyitja kapuit. Mint minden évben, most is kertbarátok ezreit várják Londonba, csodás virágokkal, kertekkel és egyéb látnivalókkal. 

A Chelsea virágkiállítás sokak szerint egyenesen Európa legfantasztikusabb kertészeti showja, de annyi bizonyos, hogy a legjobbak között van!

A Chelsea virágkiállításra rendszerint elkapkodják a jegyeket, és mivel a bejáratnál nem árusítanak belépőket, legjobb, ha Ön még azelőtt megrendeli őket, hogy elindulna Londonba!

Nálunk "Full Day Ticket " (napijegy) rendelhető. Ez azt jelenti, hogy Ön a kiállításra bármikor megérkezhet, és addig marad, ameddig csak szeretne (legkésőbb természetesen zárásig).

Figyelem: a jegyeket London belvárosában, található irodánkban veheti fel, a jegyek érvényességi dátuma előtt egy nappal, vagy aznap, 9:30-tól. A címeket, nyitva tartást és egyéb hasznos információkat az elektronikus jegyen feltüntetjük. Az elektronikus jegyet ön a foglalás befejeztével azonnal megkapja.


 

Info
Chelsea virágkiállításra

Cím
Royal Hospital Road
London SW3 4SR
England
Térkép megtekintése, Chelsea virágkiállításra Térkép megtekintése

Térkép megtekintése, Chelsea virágkiállításra

Nyitva tartás
Május 22. péntek: reggel 8:00-tól este 8:00-ig + május 23. szombat: reggel 8:00-tól délután 5:30-ig

Metró
Sloane Square Station (Circle/District/Victoria Line)

 
+36 1 700 8129 +36 1 700 8129 Email Email