GYIK

Hogyan kapom meg a jegyem? Hogyan kapom meg a jegyem?
Mikor kapom meg a jegyem? Mikor kapom meg a jegyem?
Van gyermekkedvezmény? Van gyermekkedvezmény?
Igazolnia kell-e személyazonosságát, amikor beváltja a kuponokat és felveszi a jegyét? Igazolnia kell-e személyazonosságát, amikor beváltja a kuponokat és felveszi a jegyét?
Adott esetben lemondhatom-e, visszaválthatom-e jegyeimet, igényelhetek-e pénzvisszatérítést? Adott esetben lemondhatom-e, visszaválthatom-e jegyeimet, igényelhetek-e pénzvisszatérítést?

Hogyan kapom meg a jegyem?

Összes megrendelt jegyét és belépőjét az Ön e-mail címére küldjük, Önnek csak magával kell hoznia a kinyomtatott dokumentumokat Londonba. Felmutatásukkal soron kívül bejuthat egyes programokra, illetve utazhat a reptéri expresszvonatokon.
Vissza a GYIK-hoz

Mikor kapom meg a jegyem?

Még jóval londoni útja előtt kézhez kapja jegyeit és belépőit. Az általános szabály szerint, amennyiben Ön egy héttel londoni útja előtt megrendeli jegyeit, azok még aznap, vagy egy munkanapon belül megérkeznek az Ön e-mail címére. Amennyiben több mint egy héttel utazása előtt foglal jegyet, megrendelése legkésőbb utazása előtt egy héttel, de gyakran ennél is korábban, megérkezik e-mail címére Ne feledje: valamennyi jegyünk elektronikus jegy – mindent az Ön e-mail címére postázunk.
Vissza a GYIK-hoz

Van gyermekkedvezmény?

Igen, minden műsorra és közlekedési eszközre kapható kedvezményes gyermekjegy is (CHILD). Fontos, hogy a rendelés előtt olvassa el a jegyhez kapcsolódó korhatárt, ez ugyanis jegytípustól függően változhat.
Vissza a GYIK-hoz

Igazolnia kell-e személyazonosságát, amikor beváltja a kuponokat és felveszi a jegyét?

Igen, de csak a Tower, a Szent Pál-székesegyház, az Afternoon tea (Ötórai tea), és az Original Sightseeing Tour (eredeti városnéző túra) esetében. Ezeken a helyszíneken a belépőn szereplő személynek fényképes igazolványt (pl. útlevelet) kell felmutatnia, mikor a kupont becseréli a jegyekre.
Vissza a GYIK-hoz

Adott esetben lemondhatom-e, visszaválthatom-e jegyeimet, igényelhetek-e pénzvisszatérítést?

Egyes jegyeket /belépőket módunkban áll visszaváltani vagy lemondani, ám ez esetben a jegy érvényességének kezdete előtt ("valid from") értesíteni kell minket. Más jegyeket nem áll módunkban visszaváltani vagy lemondani; ezeket más ügyfeleknek próbáljuk meg értékesíteni. Ha sikerül visszaváltani, vagy újraértékesíteni jegyét, a visszatérített árból adminisztrációs díjat vonunk le. Sajnos előre nem tudjuk garantálni, hogy lemondott jegyét sikerül-e visszaváltanunk, illetve újraértékesítenünk. Amennyiben nem használja fel jegyeit, a következő feltételek és kikötések érvényesek: A MADAME TUSSAUDS, a LONDON DUNGEON, és a London Eye belépői díj ellenében általában visszaválthatók, illetve elcserélhetők másik dátumra. A TOWER, a SZENT PÁL-SZÉKESEGYHÁZ, az ORIGINAL TOUR, az AFTERNOON TEA, és a BUCKINGHAM-PALOTA belépői nem válthatók vissza. Ezeket a belépőket megpróbáljuk adminisztrációs díj ellenében újraértékesíteni, de garanciát erre nem tudunk vállalni. A HEATHROW, GATWICK, és STANSTED repterekre szóló vonatjegyek NEM válthatók vissza. Adminisztrációs díj ellenében újraértékesíthetők, viszont ehhez olyan utast kell találnunk, aki az Önének megfelelő típusú és számú jegyre tart igényt. Csak abban az esetben próbáljuk meg visszaváltani, illetve újraértékesíteni belépőjét/jegyét, ha azt még az érvényességi idő kezdete előtt lemondja nálunk. Az EDINBURGH-I MILITARY TATTOO-ra (katonazenekarok fesztiváljára) és a CHELSEA VIRÁGKIÁLLÍTÁSRA szóló jegyeket sem visszaváltani, sem újraértékesíteni NEM lehetséges, mivel ezek névre szólnak.
Vissza a GYIK-hoz

 

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email