Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

4.3 (262)
16 164 Ft
Foglalja le előre 24 óráig érvényes hop on-hop off buszjegyeit az Original Tour szolgáltatásra! Járja be kényelmesen Londont egy igazi, nyitott tetejű, piros londoni busszal!

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A jegyek az első felhasználástól számítva 24 óráig érvényesek. Ön dönti el, mikor száll fel a következő buszra, és milyen tempóban kívánja megtekinteni London látványosságait. Megunta a járkálást? Nincs más dolga, mint felpattanni a következő buszra! A buszok négy vonalon közlekednek, és több mint 90 megállójuk van, hogy Ön az egész várost bebarangolhassa, ahogy kénye-kedve tartja. A buszokon angol nyelvű személyes vagy fejhallgatós idegenvezetést biztosítunk. Az idegenvezetés nyelve gyakran angol. A jegyek egy temzei hajós városnézésre is érvényesek, a hajó menetrend szerint a Westminster apátság és Greenwhich közt közlekedik. (Hajójegyét kérje a The Original Tour képviselőjétől, mikor a tőlünk kapott jegyet beváltja a The Original Tour felszállóhelyein!)

Figyelem: a jegyeket, melyeket Önnek küldünk, be kell váltani az alábbi felszállóhelyek valamelyikében. Itt a hop-on hop-off buszokra is felszállhat!

1) The Original Tour Visitor Centre, Trafalgar Square, Cockspur Street 17-19.
2) Marble Arch: a Metró 4-es számú kijáratánál (Exit 4)
3) Piccadilly Circus: a Thistle Piccadilly Hotellel szemben
4) Victoria: a Grosvenor Hotel mellett

Kérjük, hogy a The Original Tour szolgáltatásaira szóló jegyek beváltásához ne felejtse el magával hozni arcképes igazolványát (pl. útlevelét)! (A jegyeket az válthatja be, aki lefoglalta őket.)

Az érvényességi idő ("Valid from") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult) vagy gyermek- (Child) (5-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Jegykategóriák

Your Hop-On Hop-Off tickets are valid for 24 hours or 48 hours.    

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 5-15. Children from age 0-4 are free, when accompanied by a paying adult. Children's tickets are only available together with adult tickets. 

Nyitvatartási idő

Az első városnéző busz 8:30-kor indul, az utolsó pedig 20:00-kor. A téli időszakban az utolsó busz 17:00-kor indul!

Foglalás

ked, 23 ápr 2024

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Audio guide

Idegenvezető

Mit tartalmaz?

The Original Tour includes a sightseeing boat tour down The Thames. The boat sails between Westminster and Greenwich on a regular basis. (Please ask a representative from The Original Tour for your boat ticket when you get your tour tickets at one of The Original Tour’s exchange points).  

Nyitvatartási idő

Helyszín

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

Cím
Various locations London

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!