Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Gatwick Express

4.4 (2375)
a Ft 7680

Szálljon fel a Gatwick Express fedélzetére, és jusson be Londonba gyorsan és könnyedén. Választhat menettérti és egyszeri útra szóló jegyet is a Gatwick repülőtér és a londoni Victoria állomás közötti útra a Gatwick Express fedélzetén. Az utazás kb. 35 percig tart. Egyszerű és kényelmes! 

Kiemelt ajánlatok

- Kapja meg az e-jegyeket közvetlenül postafiókjában, nyomtassa ki, majd mutassa be a vonaton
- Hagyja ki a sorban állást az állomáson a jegyárusító automata előtt
- Élvezze a rugalmas jegy kínálta lehetőségeket (egy hónapig érvényes)
- 5 éven aluli gyermeke ingyenesen utazhat

Mire számíthatok?

Utazzon a Gatwick reptérről London központjába
Pattanjon fel a Gatwick Expresszre, és jusson el London központjába mindössze 35 perc alatt. 

A Victoria állomásról könnyedén eljuthat végcéljához – például a Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Oxford Circus, Covent Garden, Russel Square vagy Paddington állomáshoz – metróra, buszra vagy egy taxiba pattanva. 

Hogyan működik?

Hogyan foglalhatok jegyeket a Gatwick Expresszre? 
Amikor jegyeket foglal, a 'valid from' dátumot, azaz az érvénesség kezdeti dátumát arra a dátumra állítsa, amikor használni szeretné a vonatjegyeket. Ha menettérti jegyet választ, a visszaútra a Gatwick repülőtérre a kiválasztott dátumhoz képest 28 napon belül sort kell kerítenie.  

Hogyan kapom meg a jegyemet?
Nem sokkal a foglalás befejezése után kap egy elektronikus jegyet e-mailben. Kérjük, nyomtassa ki a jegyét és hozza magával Londonba. 

Hogyan működik egy egyirányú jegy?
Az egyirányú jegyek a Gatwick repülőtérre vezető útra vagy a Gatwick repülőtérről vezető útra érvényesek. 

Fontos információk

- Vegye figyelembe: A következő dátumokon nem üzemel a Gatwick Express szolgáltatás: 11. 18., 11. 19., 12. 25., 12. 26. Itt foglalhatja le a Thameslink vonatutat London központjába: https://www.londonticketsinternational.com/transportation/gatwick-airport-thameslink/Ha már lefoglalta a jegyeket a Gatwick Expresszhez, használatukkal hozzáférhet a Thameslink vagy Southern szolgáltatásaihoz.
- Vegye figyelembe: Nem jár visszatérítés, ha azon a napon utazik, amikor nincs szolgáltatás. Alternatív közlekedési lehetőséget (busszal vagy vonattal, amelyen további költségek nélkül felhasználhatja az eredeti jegyeket) ugyanakkor mindig felkínálunk. Ha azonban úgy dönt, hogy nem él az alternatív közlekedési lehetőség használatával, nem jár visszatérítés vagy más kompenzáció.                                       
- Vegye figyelembe: Az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze a vonatok menetrendjét az utazás előtt, különösen azon járatok esetén, amelyek nagyon korán reggel vagy késő éjszaka érkeznek vagy indulnak, vagy amennyiben karbantartási munkálatok stb. miatt korlátozott a szolgáltatás. 
- Nem tudjuk (sem részben, sem egészben) visszatéríteni azokat a jegyeket, amelyek azért nem lettek felhasználva, mert a vonatok menetrendje nem megfelelő az Ön járatának ütemezett érkezéséhez vagy indulásához. Ha a vonatok karbantartás stb. miatt törlésre kerülnek, mindig felkínálunk helyettesítő buszt.
- Hivatalos ünnepnapokon a Gatwick Express nem indul olyan gyakran, mint normál napokon, és december 25-én a Gatwick Express egyáltalán nem üzemel.
- Ha szeretné, lefoglalhatja a jegyét egy alternatív Gatwick Airport vonatra itt.

Karbantartási munkálatok 2019 januárjáig:
Kiterjedt karbantartási és vasútvonal-felújítási munkálatokat tartunk mostantól legalább 2019 januárjáig. Előfordulhatnak indulási késések és szolgáltatáskorlátozások, elsősorban éjszaka, és néha hétvégén. Ha egy szolgáltatás hosszabb ideig nem üzemel, helyettesítő buszt bocsátunk rendelkezésre. Kérjük, számoljon az esetlegesen hosszabb érkezési idővel, különösen a repülőtérre menet.
 
Az állomásokon munkatársaink rendelkezésre állnak, hogy segítséget nyújthassanak. Ha kérdései vannak, bátran forduljon hozzájuk.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Fiatal (5-15)
Gyermek (0-4): Ingyenes

Max. 4 gyermek utazhat ingyenesen minden felnőttel 

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!