Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Stansted Express reptéri transzfer

4.5 (518)
7997 Ft

Jusson be könnyen és gyorsan Londonba a Stansted repülőtérről! Foglalja le előre vonatjegyét a Stansted Expressre, szálljon fel rögtön a földetérés után! A jegy flexibilis, a visszaútra szóló jegy pedig egy teljes hónapon belül felhasználható.

Kiemelt ajánlatok

- Jusson be könnyen és gyorsan Londonba a Stansted Express járattal
- Közvetlen járat, landolás után már fel is szállhat
- Az út mindössze 45 perc
- A visszaútra szóló jegy egy hónapon belül felhasználható

Mire számíthatok?

A vonatút a Stansted reptérről a Liverpool Street Station metróállomásig 45 perc.

Hogyan működik?

Foglaláskor kérjük válassza ki azt a napot, amikor először szeretne utazni az érvényesség kezdetének ("valid from"). Ha menettérti jegyet foglal, a visszaútra szóló jegyét az érvényesség kezdetétől számított egy hónapon belül kell felhasználnia!

Hogy kapom meg a jegyemet? 
Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába. Kérjük, nyomtassa ki és hozza magával Londonba. 

Fontos információk

- FIGYELEM: A Stansted Express helyett pótlóbusz közlekedik Stansted és London belvárosa között a következő napokon: Dec 25, Jan 1, Jan 6, Jan 7, Jan 13, Jan 14, Jan 20, Jan 21, Jan 27, Jan 28. A ezeken a dátumokon az érvényes vonatjeggyel tudják igénybevenni az autóbuszos pótlást.

- Ünnepnapokon a Stansted Express korlátozott menetrend szerint közlekedik, december 25-én pedig a vonat nem közlekedik.

- Kérjük, mindig ellenőrizze az elérhető menetrendet, különösen a kora hajnali és késő éjszakai induló és érkező járatokhoz, illetve ha karbantartási munkák, stb. miatt megváltozott menetrend van érvényben. Ennek elmulasztása miatt a felelősséget nem tudjuk vállalni.

- A már megvásárolt jegyeket sajnos nem tudjuk visszaváltani, vagy azok árát részben vagy egészben visszatéríteni, amennyiben azért nem tudja azokat felhasználni, mert nem illeszkedik repülőjárata érkezéséhez vagy indulásához. Abban az esetben, ha a vonat rendkívüli, előre nem látható okok miatt (pl. eseti karbantartás) mégsem közlekedik, a buszos pótlás minden esetben biztosított.

-  Ha repülőjegyét a Ryanairnél foglalja, felkínálhatják a lehetőséget, hogy kedvezményes áron vásároljon jegyet a Stansted Expressre közvetlenül a Ryanairtől. Abban az esetben, ha vonatjegyét a Ryanairtől vásárolta, sajnos nem fogunk tudni válaszolni az esetlegesen felmerülő kérdéseire.

Jegykategóriák

Foglalható gyermekjegy?
Igen, az 5 és 15 év közötti gyermekek számára elérhető a gyermekjegy. 4 éves korig érvényes jeggyel utazó felnőtt kísérővel a gyermek díjtalanul utazhat, egy felnőtt legfeljebb 4 gyermeket kísérhet. 

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!