Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló kategóriák

Buckingham Palace

Ha a brit uralkodók történelmének kulcsfontosságú helyeit szeretné felfedezni, ne is keressen tovább! A Westminster városrészben található Buckingham Palace a brit uralkodó rezidenciája Londonban, illetve az Egyesült Királyság monarchiájának adminisztratív központja is egyben.

A lélegzetelállító palota tanúja volt a történelem számos fontos eseményének, például lebombázták a második világháborúban, de az 1914. májusi szüfrazsett-tüntetéskor is a figyelem középpontjába került. Szerencsére az csodás ünnepi alkalmakból is jó párat megélt, a palota számos kerti parti és királyi fogadás helyszíne volt.

A Buckingham-palota 1703-ban épült, akkor még csak Buckingham House néven. Eredetileg Buckingham első hercegének, John Sheffield-nek volt az otthona, uralkodói rezidenciává csak akkor vált, mikor III. György király 1761-ben megvásárolta.

A palotában megnézheti a Grand Entrance-t vagyis a bejárati csarnokot - a Királynő itt szokta köszönteni vendégeit - és persze számos gyönyörű terem és szalon is látogatható, mint például a lenyűgöző bálterem, ahol a szórakozásé volt mindigis a főszerep. Ki ne felejtsük az ikonikus Fehér Szalont sem, ahol megcsodálhatja az 1800-as évekből származó, lélegzetelállító csillárt is. Ez a terem azért is lehet ismerős, mert a Királynő itt szokta adni a fogadásait - ahová egy titkos ajtón keresztül szokott érkezni.

A palotát kívülről szemlélve rögtön szembe ötlik az épület tökéletes szimmetriája - ha nekünk nem hiszi, nézze meg a saját szemével! A palota bejárása mellett az alábbi élménycsomagokat ajánljuk figyelmébe:

- A Buckingham Palace délutáni teával
- A Buckingham Palace és az őrségváltás
- A Buckingham Palace és a Royal Mews

A Buckingham-palota kihagyhatatlan eleme bármelyik londoni utazásnak, ezért alig várjuk, hogy átadhassuk ezt az élményt Önnek!

Jótékonyság a Ticmate-nél

Buckingham Palace

Fedezze fel a világ néhány utolsó, még eredeti szerepében működő királyi rezidenciáinak egyikét, a Buckingham Palace-t London szívében! A gyönyörű palota Westminster kerületben található és ha mesélni tudna, számos fantasztikus történetet tudna elmondani. Látogassa meg a Buckingham-palotát önállóan a saját tempójában vagy válassza valamelyik élménycsomagunkat, amivel még többet kihozhat látogatásából!

Sajnáljuk, de jelenleg nincs elérhető ajánlatunk ebben a kategóriában: Buckingham Palace