Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

London Eye

A Temze partján, a Big Bennel (a híres óratoronnyal) szemben álló London Eye óriáskerékről lélegzetelállító panoráma tárul az utas szeme elé; éjszaka pedig még izgalmasabb élmény. Az óriáskerék nagyjából 30 perc alatt fordul körbe, miközben a látogatók a 32 zárt kabin egyikéből csodálhatják a várost, a kerék legmagasabb pontján 135 méter tengerszint feletti magasságból.

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A London Eye egészen elképesztő, semmi máshoz nem fogható élmény. Kétféle belépő közül választhat:

1: A felnőtt - (Adult ) és gyermek - (Child ) belépők az ún. standard belépőjegyek. Ha ilyet foglal, nem kell beállnia a sorba a pénztárhoz (Ticket Hall), hanem azonnal az előreváltott jegyek pénztárához léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját belépőjegyre válthatja. Amint megváltotta belépőjegyét, azonnal az óriáskerékhez léphet, és beszállhat az első szabad gondolába. A gondolák előtti sort a standard jeggyel nem kerülheti el, de még így is gyorsabban sorra kerül, mintha a többiekkel együtt a jegypénztárnál is sorba kellett volna állnia. A standard jegyekkel tehát a London Eye legelső sorát tudja kikerülni.

2: Expressz jegy (Fast Track Ticket ). Amennyiben ezt a belépőt választja, a jegypénztár (Ticket Hall) és az óriáskerék előtt kígyózó sorokat is kikerülheti. A jegypénztár helyett közvetlenül az előreváltott-jegy pénztárhoz léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját jegyre váltják. Belépőjével aztán rögtön az óriáskerékhez sétálhat, és az első szabad gondolával el is indulhat. Az expressz jeggyel használhatja ki leggyorsabban és legkényelmesebben a London Eye nyújtotta élményt. Expressz gyermekbelépő nem váltható.

Figyelem: Hétvégén, valamint munkaszüneti- és ünnepnapokon esetleg az Expressz-bejárat előtt is sor alakulhat ki, mindazonáltal mindenképpen így ülhet fel leggyorsabban a Millenniumi Kerékre.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult) vagy gyermek- (Child) (3-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Jótékonyság a Ticmate-nél

London Eye

A London Eye azon látnivalók egyike, amelyet mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer. A kilátás az óriáskerékből páratlan! Itt megtalálja az ikonikus London Eye-re vonatkozó összes ajánlatunkat – Biztosak vagyunk benne, hogy megtalálja az igényeinek és pénztárcájának megfelelőt.

Normál London Eye jegyeink lehetővé teszik, hogy kiválassza a kívánt napot és időpontot, de ha a lehető leggyorsabb bejutást szeretné a London Eye-hoz, az Elsőbbségi jegyeinket érdemes választania.

De miért csak a London Eye-t nézné meg? Miért nem próbálja ki egyik nagyszerű ajánlatunkat, és látogasson el akár két, három vagy öt látnivalóhoz is? Garantáltan időt és pénzt takarít meg.

Minden jegyünk e-jegy, a dátumot és az időt egyszerűen, ingyenesen módosíthatja!

Rendezés
Keresési találatok: 1 - 7 (7)