Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

London Eye

A Temze partján, a Big Bennel (a híres óratoronnyal) szemben álló Coca-Cola London Eye óriáskerékről lélegzetelállító panoráma tárul az utas szeme elé; éjszaka pedig még izgalmasabb élmény. Az óriáskerék nagyjából 30 perc alatt fordul körbe, miközben a látogatók a 32 zárt kabin egyikéből csodálhatják a várost, a kerék legmagasabb pontján 135 méter tengerszint feletti magasságból.

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A Coca-Cola London Eye egészen elképesztő, semmi máshoz nem fogható élmény. Kétféle belépő közül választhat:

1: A felnőtt - (Adult ) és gyermek - (Child ) belépők az ún. közönséges belépőjegyek. Ha ilyet foglal, nem kell sorban állnia a pénztárnál (Ticket Hall), hanem azonnal az előreváltott jegyek pénztárához léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját belépőjegyre válthatja. Amint megváltotta belépőjegyét, azonnal az óriáskerékhez léphet, és beszállhat az első szabad gondolába. A gondolák előtti sort a közönséges jeggyel nem kerülheti el, de még így is gyorsabban sorra kerül, mintha a többiekkel együtt a jegypénztárnál is sorba kellett volna állnia. A közönséges jegyekkel tehát a Coca-Cola London Eye legelső sorát tudja kikerülni.

2: Expressz jegy (Fast Track Ticket ). Amennyiben ezt a belépőt választja, a jegypénztár (Ticket Hall) és az óriáskerék előtt kígyózó sorokat is kikerülheti. A jegypénztár helyett közvetlenül az előreváltott-jegy pénztárhoz léphet (Pre-paid Ticket desk/Priority Ticket Desk), ahol elektronikus jegyét vagy kuponját jegyre váltják. Belépőjével aztán rögtön az óriáskerékhez sétálhat, és az első szabad gondolával el is indulhat. Az expressz jeggyel használhatja ki leggyorsabban és legkényelmesebben a London Eye nyújtotta élményt. Expressz gyermekbelépő nem váltható.

Figyelem: Hétvégén, valamint munkaszüneti- és ünnepnapokon esetleg az Expressz-bejárat előtt is sor alakulhat ki, mindazonáltal mindenképpen így ülhet fel leggyorsabban a Millenniumi Kerékre.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult) vagy gyermek- (Child) (3-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

A jótékony Ticmate

London Eye

A London Eye egy olyan látnivaló, amit egyszerűen muszáj legalább egyszer kipróbálnia! Ha nálunk vásárolja meg mobil jegyét, választhat Flexi jegyet, ami gyakorta kicsit drágább és egy kis sorban állást is magával vonhat, de szabadon dönthet, mikor szeretne menni, vagy idősávos Time Slot jegyet, ami lehetőséget kínál arra, hogy megadja a látogatása napját és időpontját, és elkerülje a hosszas sorban állást a London Eye óriáskeréknél.

Vannak még fantasztikus kombi ajánlataink is, amelyekkel akár 60%-ot is megspórolhat a legnépszerűbb londoni látnivalókon!

Rendezés
Keresési találatok: 1 - 12 (12)