Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds

4.6 (1317)
23 430 Ft

Látogassa meg London két legnépszerűbb látnivalóját: a Madame Tussauds panoptikumot és a London Eye-t! Foglalja le az interneten a 2 az 1-ben London Combo csomagot, és 20%-ot takaríthat meg az egyénileg a pénztárban vásárolt jegyekhez képest. Akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja a London Eye-ra foglalt dátumát és időpontját!

Exkluzív Ajánlat - csak nálunk elérhető!
20%-os megtakarítás a helyszínen vásárolt jegyek árakhoz képest, ha megvásárolja a 2 az 1-ben London Combo jegyet a London Eye-ra és a Madame Tussauds múzeumba. Emellett exkluzív foglalási portálunkon akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját. Az utazásának megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kiemelt ajánlatok

- Foglaljon az interneten, és takarítson meg 20%-ot a jegyek árából
– Jusson be gyorsabban a látnivalókhoz az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a dátumok és időpontok kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Az e-jegyek beolvashatók a telefonjáról
– Emelkedjen 134 méter magasba a London Eye-on, és csodálja meg a Big Bent, a Westminster-apátságot és a többi nevezetességet
– Élvezze a szórakozást családjával az eredeti Madame Tussauds viaszmúzeumban

Mire számíthatok?

Használja ki a teljes rugalmasságot!
Az e-jegyén található hivatkozás segítségével akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját! Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Élje ki kíváncsiságát a Madame Tussauds-ban
Látogasson el a világhírű viaszmúzeumba, amely több mint 200 éve szórakoztatja a vendégeket. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, szelfizzen celebekkel és híres sportolókkal, és ismerkedjen meg a hihetetlenül életszerű bábuk elkészítésének művészetével. Jegyével az új Stars Wars kiállítást és a Marvel Superheroes 4D kiállítást is megtekintheti. A múzeum rengeteg szórakozást biztosít az egész család számára. 

Élvezze a kilátást a London Eye-ról
A London Eye talán nem olyan régóta része a londoni városképnek, de rövid története során is a város jelképévé vált. Londonra sehol sem nyílik olyan pazar kilátás, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után nem sokkal az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A kiválasztott dátum és időpont a Madame Tussauds meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a múzeumhoz, és menjen a 2. ajtóhoz. Olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és fáradjon be a kiállításra.

London Eye: A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds múzeum meglátogatása előtt ülhet fel legelőször és legfeljebb 90 nappal utána. 
A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy foglaljon konkrét napot és időpontot a London Eye-ra a foglalási portálon. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a helyszínre. 

Ha nem foglal előre időpontot egy látnivalóhoz a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd mennie a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Ha bármilyen módosítást végez a foglalási portálon, az e-jegyek vonalkódjai automatikusan frissülnek, így nincsen szükség új e-jegyre. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja.

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom mindkét látványosságot?
Nem. A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt ülhet fel először és legfeljebb 90 nappal utána. Javasoljuk, hogy használja a foglalási portált, és foglaljon napot és időpontot a London Eye-ra.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia. 
– *Az ajánlat a jegyvásárláskori, egyedi vásárlásnál, a látogatás napjára érvényes pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

Nyitvatartás

London Eye: A nyitvatartási időket lásd itt.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

Foglalás

szo, 10 jún 2023

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Mit tartalmaz?

- Jegyek a Madame Tussauds panoptikumba és a London Eye-ra
- Mindkét helyszínen belépés az exkluzív kiállításokra
- Hozzáférés a foglalási portálunkhoz, ahol módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját
- London Eye guide: ingyenes letöltés iOS-re és Androidra

Nyitvatartás

Helyszín

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds

Cím
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!