Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds
-40%

4.6 (1511)
21 134 Ft

Látogassa meg London két legnépszerűbb látnivalóját: a Madame Tussauds-t és a London Eye-t EGY jeggyel! Foglalja le 2 az 1-ben csomagját online és takarítson meg 20%-ot. Ezenkívül évezze a teljes rugalmasságot, hisz akár 24 órával a látogatása előtt választhatja ki vagy módosíthatja a Madame Tussauds & London Eye dátumát és idejét!

Exkluzív Ajánlat - csak nálunk elérhető!
20%-os megtakarítás a helyszínen vásárolt jegyek árakhoz képest, ha megvásárolja a 2 az 1-ben London Combo jegyet a London Eye-ra és a Madame Tussauds múzeumba. Emellett exkluzív foglalási portálunkon akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját. Az utazásának megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Fénypontok

- Foglaljon online és takarítson meg 20%-ot a jegyek árából
- Gyorsabb hozzáférés az előre lefoglalt jegyekkel
- Teljes rugalmasság: Dátum és idő módosítása
- Csak szkennelje be az e-jegyét a telefonján
- Emelkedjen 135 méterre a levegőben a London Eye-al, és csodálja meg a kilátást a Big Benre, a Westminster Apátságra és még sok másra
- Fedezze fel a híres Madame Tussauds viaszmúzeumot

Mire számíthatok?

Fedezze fel a Madame Tussauds Londont
Ismerje meg a brit királyi családot, köztük III. Károly királyt, Vilmos herceget és Kate hercegnőt. Együtt lóghat kedvenc hírességeivel és szupersztárjaival. Tegye próbára sportkészségeit kedvenc sportolóival szemben, vagy váljon szuperhős toborzóvá.

Készüljön fel a kihagyhatatlan pillanatokra, miközben felfedezi a zenét, a Marvel királyságot, és készítsen minál több szelfit a kedvenceivel!

Minden hónapban van valami új!

Élvezze a kilátást a London Eye-ból
A Temze mellett, a Big Bennel és a Westminster Apátsággal szemben található London egyik legikonikusabb nevezetessége, a London Eye néven ismert lenyűgöző óriáskerék. Innen, a 135 méteres tengerszint feletti magasságból, csodálatos kilátás nyílik a városra. Nincs ennél jobb kilátás Londonra!

Élvezze a teljes rugalmasságot!
Élvezze a teljes rugalmasságot a dátumok és időpontok megváltoztatásával akár 24 órával a látogatás előtt! Az utazás megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Hogyan működik?

Hogyan szerezhetem meg a jegyeimet?
E-jegyeit röviddel a foglalás befejezése után közvetlenül Önnek küldjük el e-mailben.
(A kapott e-jegyek a csomagajánlatban szereplő ÖSSZES látnivalóra érvényesek. Egyszerűen beolvassa ugyanazokat az e-jegyeket a látnivalóknál, és már mehet is!)

Hogyan működik?
A foglalás dátuma és időpontja a Madame Tussauds látogatására vonatkozik.

Hogyan foglalhatok dátumot és időt a csomagajánlatban szereplő többi látnivalóhoz?
Az e-jegyeken talál egy linket foglalási portálunkra. Itt egyszerűen lefoglalhatja a dátumot és az időt a többi látnivalóhoz.
Nem kell ugyanazon a napon meglátogatnia a látnivalókat. Teljes rugalmassággal foglalhatja le az Önnek legmegfelelőbb dátumot és időpontot.

Módosíthatom a dátumot és az időt?
Persze! Ugyanazon a foglalási portálon az e-jegyeinél szükség esetén módosíthatja a dátumot és az időt – ennyire egyszerű!

Erősen javasoljuk, hogy foglaljon időpontot és időpontot minden látnivalójához. Aki nem rendelkezik előre lefoglalt dátummal és időponttal a látogatás időpontjában a szabad helyek függvényében veheti igénybe a szolgáltatásokat, így az azonnali elérhetőség nem garantált.
A lefoglalt időpont(ok) a látnivalókhoz való érkezés és a sorbaállás kezdetének ideje. A lefoglalt idő előtt nem lehet sorba állni.

Fontos információk

- A London Eye-re szóló jegyei normál jegyek, amelyek lehetővé teszik, hogy átugorja a sort a pénztárnál, de a kapszuláknál lévő sort nem.
- Az ajánlat az egyes látványosságok ugyanazon a napon érvényes árain alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (2–15)
Csecsemő (0–1): Díjmentes

Nyitvatartási idő

Kérjük, ellenőrizze a foglalási naptárban a dátumot és az időt.

Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.6 – 1511 értékelés

Foglalás

sze, 26 jún 2024

Ingyenes dátummódosítás Ingyenes dátummódosítás
Mostantól ingyenesen módosíthatja a lefoglalt dátumot! Egyszerűen használja a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapot, vagy küldjön egy e-mailt az új időpontról, legkésőbb 5 nappal a lefoglalt dátum előtt

Legnépszerűbb

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Mit tartalmaz?

Madame Tussauds jegy tartalmazza:
- Előre lefoglalt időpont
- Hozzáférés a Marvel Universe 4D mozihoz
- Belépés a Horror Kamrájába (ha mer!)
- Hozzáférés a Star Wars élményhez
- Belépés a Royal Experience-be

London Eye jegy tartalmazza
- Előre lefoglalt időpont

Nyitvatartási idő

Helyszín

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds

Cím
London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!