Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

2 az 1-ben: London Eye és Madame Tussauds

4.6 (653)
a 16108 Ft

Látogassa meg London két legnépszerűbb látnivalóját: a Madame Tussauds viaszmúzeumot és a London Eye-t! Foglalja le az interneten a 2 az 1-ben London Combo csomagot, és 40%-ot takaríthat meg a pénztárban az egyénileg vásárolt jegyekhez képest. Akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját!

Exkluzív ajánlat – csak mi biztosítjuk!
40%-os megtakarítás a kifüggesztett árakhoz képest, ha megvásárolja a 2 az 1-ben London Combo jegyet a London Eye-ra és a Madame Tussauds múzeumba. Emellett exkluzív foglalási portálunkon akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kiemelt ajánlatok

Foglaljon az interneten, és takarítson meg 40%-ot a jegyek árából
– Jusson be gyorsabban a látnivalókhoz az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a dátumok és időpontok kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Az e-jegyek beolvashatók a telefonjáról
– Emelkedjen 134 méter magasba a London Eye-on, és csodálja meg a Big Bent, a Westminster-apátságot és más látnivalókat
– Élvezze a szórakozást a családjával az eredeti Madame Tussauds viaszmúzeumban
– Vegye igénybe a 10% kedvezményt a Madame Tussauds ajándékboltban

Mire számíthatok?

Használja ki a teljes rugalmasságot!
Az e-jegyén található hivatkozás segítségével akár 24 órával a látogatás előttig megválaszthatja vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját! Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Élje ki kíváncsiságát a Madame Tussauds-ban
Látogasson el a világhírű viaszmúzeumba, amely több mint 200 éve szórakoztatja a vendégeket. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, szelfizzen celebekkel és híres sportolókkal, és ismerkedjen meg a hihetetlenül életszerű bábuk elkészítésének művészetével. Jegyével az új Stars Wars kiállítást és a Marvel Superheroes 4D kiállítást is megtekintheti. A múzeum rengeteg szórakozást biztosít az egész család számára. 

Élvezze a kilátást a London Eye-ról
A London Eye talán nem olyan régóta része a londoni városképnek, de rövid története során is a város jelképévé vált. Londonra sehol sem nyílik olyan pazar kilátás, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után nem sokkal az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A kiválasztott dátum és időpont a Madame Tussauds meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a múzeumhoz, és menjen a 2. ajtóhoz. Olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és fáradjon be a kiállításra.

London Eye: A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds múzeum meglátogatása előtt ülhet fel legelőször és legfeljebb 90 nappal utána. 
A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy foglaljon konkrét napot és időpontot a London Eye-ra a foglalási portálon. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg a helyszínre. 

Ha nem foglal előre időpontot egy látnivalóhoz a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd mennie a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Ha bármilyen módosítást végez a foglalási portálon, az e-jegyek vonalkódjai automatikusan frissülnek, így nincsen szükség új e-jegyre. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja.

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom mindkét látványosságot?
Nem. A London Eye-ra 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt ülhet fel először és legfeljebb 90 nappal utána. Javasoljuk, hogy használja a foglalási portált, és foglaljon napot és időpontot a London Eye-ra.

Hogyan kaphatom meg a 10% kedvezményt a Madame Tussauds boltban?
Az e-jegyén hivatkozás formájában megtalálja a 10%-os kedvezményre jogosító, a Madame Tussauds ajándékboltban beváltható exkluzív utalványt. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a bolt pénztáránál, és megkapja a 10%-os kedvezményt.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia. 
– *Az ajánlat a jegyvásárláskori, egyedi vásárlásnál, a látogatás napjára érvényes pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

Nyitvatartás

London Eye: A nyitvatartási időket lásd itt.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 10% kedvezmény a Madame Tussauds ajándékboltban
– Hozzáférés a foglalási portálunkhoz, ahol módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját

Nyitvatartás

Helyszín

2-in-1: Madame Tussauds & London Eye

Cím
Coca-Cola London Eye: Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London Madame Tussauds: Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!