Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

5 az 1-ben londoni kombinált csomag

4.4 (239)
42 164 Ft

A legjobb ajánlat a városban! Most csomagban elérhető 5 fantasztikus nevezetesség! A csomagajánlat része a Madame Tussauds, a London Eye, a London Aquarium, a Shrek’s Adventure és a London Dungeon.

Exkluzív ajánlat
Ez a lenyűgöző csomagajánlat London öt legnépszerűbb látnivalóját tartalmazza: Madame Tussauds, London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London és London Dungeon.

Ha a Madame Tussauds és London Eye látogatását tervezi, kipróbálhatja új és exkluzív csomagunkat, amellyel további költségek nélkül belépő jegyet kap a SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London és London Dungeon megtekintésére is! 

Kiemelt ajánlatok

- Látogassa meg London öt legnépszerűbb látnivalóját
- Foglaljon online, és látogasson meg három látnivalót INGYEN
- Egyszerűen szkennelje be az e-jegyeket, és hagyja ki a sorban állást
- Fedezze fel a híres Madame Tussauds viaszmúzeumot
- Csodálja meg Londont fentről a London Eye óriáskerékről
- Élvezze a víz alatti világot a SEA LIFE London Aquariumban
- Látogassa meg a Shrek's Adventure! London új attrakcióját
- Készüljön fel egy jó kis hidegrázásra a London Dungeonban
- 10%-os kedvezménykupon a Madame Tussauds boltjában

Mire számíthatok?

Látogassa meg a londoni Madame Tussauds múzeumot 
Fedezze fel a világhírű viaszmúzeumot Londonban, és találkozzon a brit királyi családdal, lógjon együtt Justin Bieberrel vagy próbálja ki az új Sherlock Holmes élményt. A jegyekkel az új, hihetetlen Star Wars kiállítást is meglátogathatja. 

Élvezze a kilátást a London Eye óriáskerékről 
A Temze mellett, a Big Bennel szemben áll London egyik leghíresebb látnivalója, a London Eye. Innen teljesen új szögből csodálhatja meg a várost, 135 méterrel a tengerszint felett. Kötelező program londoni látogatása során. 

Fedezze fel a víz alatti világot 
A SEA LIFE London Aquariumban 500 fajt csodálhat meg a világ minden részéről, több mint 40 különböző cápafajt és 14 tematikus zónát talál három emeleten. Szórakozás az egész családnak!  

Készüljön egy kis hidegrázásra a London Dungeon kiállításán 
Tegyen egy 90 perces utazást London 1000 éves múltjában. A látogatók a Dungeon területén sétálva bemutatóról bemutatóra haladhatnak profi színészek kíséretében. Egyszerre szórakoztató és hátborzongató élmény! 

Kalandozás Shrekkel 
A londoni Shrek-kaland kezdetén a látogatók felszállnak egy mágikus 4D DreamWorks Tours buszra. Az idegenvezető a vidám Szamár, a játék során pedig katasztrófák, káosz és végtelen szórakozás kíséri a látogatók útját.

Vegyen részt a 10 tündérmese-témájú programon, ahol meglátogathatja Shrek mocsarát, megtalálhatja szerencséjét a kristálygömbben, elveszhet a tükörlabirintusban és szükség esetén felfedheti a magában lakozó Ogrét!  

A Shrek's Adventure! London közvetlenül a London Eye, a London Dungeon és a SEA LIFE London Aquarium között helyezkedik el, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a napjából!  

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Miután befejezte a foglalást, az e-jegyet elküldjük közvetlenül az e-mail-címére. A jegyek mobiltelefonon is bemutathatók. 

Hogyan működik?
London Eye: Csatlakozzon a Standard Experience (Normál élmény) belépési ponthoz a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban. Vegye figyelembe, hogy a jegy normál jegy, nem jogosít fel a gyorsabb belépésre (Fast-Track).

Ha biztosítani szeretné, hogy megnézhesse a többi látnivalót is és elkerülhesse a jegypénztárnál a sorban állást,  előre  lefoglalhatja a dátumot és idősávot, ha bejelentkezik a Merlin Magical Pass foglalási portálra. A foglalási portál címe és a bejelentkezés részletei az e-jegyen találhatók.

Miután lefoglalta a látnivalók látogatási időpontját a foglalási portálon, a következőket kell tennie:

Madame Tussauds: Érkezzen meg a lefoglalt dátumon és időpontban. Szkennelje be az e-jegyen található vonalkódot a 2. kapunál, és már el is kezdheti a Madame Tussauds felfedezését.

London Dungeon: Érkezzen meg  a következő kezdődő műsor bejáratához a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban.

SEA LIFE London: Menjen a 'timed entry door' (időzített belépési ajtó) feliratú ajtóhoz a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban. 

Shrek’s Adventure: Menjen a következő kezdődő műsor bejáratához a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban.  

A foglalási portálon előre le nem foglalt látnivalókat a látogatás időpontjában érvényes foglaltság függvényében látogathatja meg, és ebben az esetben a jegypénztárnál le kell foglalnia helyét a következő elérhető idősávban. Az azonnali belépés nem garantált.  

Mennyi ideig érvényesek a jegyek?
A London Eye jegy az e-jegyen szereplő napon és idősávban érvényes. Az elérhető helyektől függően bármikor megtervezheti, hogy mikor szeretné meglátogatni a többi látnivalót a London Eye megerősített látogatásához képest 90 napon belül.

Fontos információk

- A London Eye jegyek normál jegyek, amelyekkel nem kell sorban állnia a jegyiroda előtt, azonban előfordulhat, hogy várakoznia kell a gondolára való felszállás előtt!
- *Az ajánlat az adott napon a bejáratnál szereplő árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Gyermek (5-15)

A 16 éven aluli gyermekek csak felnőtt (18+) kísérettel léphetnek be

Nyitvatartás

Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.
Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.4 – 239 értékelés

Foglalás

szo, 10 jún 2023

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

- Madame Tussauds
- London Eye
- London Dungeon
- SEA Life London Aquarium
- Shrek's Adventure

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Nyitvatartás

Helyszín

5 az 1-ben londoni kombinált csomag

Cím
Marylebone Road, London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!