Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

5 az 1-ben londoni kombinált csomag

4.3 (210)
a 24538 Ft

A legjobb ajánlat a városban! Most két látnivaló jegyének megvásárlásával további három látnivalót INGYENESEN látogathat meg! A csomagajánlat része a Madame Tussauds, a London Eye, a London Aquarium, a Shrek’s Adventure és a London Dungeon.

Exkluzív ajánlat
Ez a lenyűgöző csomagajánlat London öt legnépszerűbb látnivalóját tartalmazza: Madame Tussauds, Coca-Cola London Eye, SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London és London Dungeon.

Ha a Madame Tussauds és London Eye látogatását tervezi, kipróbálhatja új és exkluzív csomagunkat, amellyel további költségek nélkül belépő jegyet kap a SEA LIFE London Aquarium, Shrek's Adventure! London és London Dungeon megtekintésére is! 

Kiemelt ajánlatok

- Látogassa meg London öt legnépszerűbb látnivalóját
- Foglaljon online, és látogasson meg három látnivalót INGYEN
- Egyszerűen szkennelje be az e-jegyeket, és hagyja ki a sorban állást
- Fedezze fel a híres Madame Tussauds viaszmúzeumot
- Csodálja meg Londont fentről a Coca-Cola London Eye óriáskerékről
- Élvezze a víz alatti világot a SEA LIFE London Aquariumban
- Látogassa meg a Shrek's Adventure! London új attrakcióját
- Készüljön fel egy jó kis hidegrázásra a London Dungeonban
- 10%-os kedvezménykupon a Madame Tussauds boltjában

Mire számíthatok?

Látogassa meg a londoni Madame Tussauds múzeumot 
Fedezze fel a világhírű viaszmúzeumot Londonban, és találkozzon a brit királyi családdal, lógjon együtt Justin Bieberrel vagy próbálja ki az új Sherlock Holmes élményt. A jegyekkel az új, hihetetlen Star Wars kiállítást is meglátogathatja. 

Élvezze a kilátást a Coca-Cola London Eye óriáskerékről 
A Temze mellett, a Big Bennel szemben áll London egyik leghíresebb látnivalója, a Coca-Cola London Eye. Innen teljesen új szögből csodálhatja meg a várost, 135 méterrel a tengerszint felett. Kötelező program londoni látogatása során. 

Fedezze fel a víz alatti világot 
A SEA LIFE London Aquariumban 500 fajt csodálhat meg a világ minden részéről, több mint 40 különböző cápafajt és 14 tematikus zónát talál három emeleten. Szórakozás az egész családnak!  

Készüljön egy kis hidegrázásra a London Dungeon kiállításán 
Tegyen egy 90 perces utazást London 1000 éves múltjában. A látogatók a Dungeon területén sétálva bemutatóról bemutatóra haladhatnak profi színészek kíséretében. Egyszerre szórakoztató és hátborzongató élmény! 

Kalandozás Shrekkel 
A londoni Shrek-kaland kezdetén a látogatók felszállnak egy mágikus 4D DreamWorks Tours buszra. Az idegenvezető a vidám Szamár, a játék során pedig katasztrófák, káosz és végtelen szórakozás kíséri a látogatók útját.

Vegyen részt a 10 tündérmese-témájú programon, ahol meglátogathatja Shrek mocsarát, megtalálhatja szerencséjét a kristálygömbben, elveszhet a tükörlabirintusban és szükség esetén felfedheti a magában lakozó Ogrét!  

A Shrek's Adventure! London közvetlenül a Coca-Cola London Eye, a London Dungeon és a SEA LIFE London Aquarium között helyezkedik el, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a napjából!  

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Miután befejezte a foglalást, az e-jegyet elküldjük közvetlenül az e-mail-címére. A jegyek mobiltelefonon is bemutathatók. 

Hogyan működik?
London Eye: Csatlakozzon a Standard Experience (Normál élmény) belépési ponthoz a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban. Vegye figyelembe, hogy a jegy normál jegy, nem jogosít fel a gyorsabb belépésre (Fast-Track).

Ha biztosítani szeretné, hogy megnézhesse a többi látnivalót is és elkerülhesse a jegypénztárnál a sorban állást,  előre  lefoglalhatja a dátumot és idősávot, ha bejelentkezik a Merlin Magical Pass foglalási portálra. A foglalási portál címe és a bejelentkezés részletei az e-jegyen találhatók.

Miután lefoglalta a látnivalók látogatási időpontját a foglalási portálon, a következőket kell tennie:

Madame Tussauds: Érkezzen meg a lefoglalt dátumon és időpontban. Szkennelje be az e-jegyen található vonalkódot a 2. kapunál, és már el is kezdheti a Madame Tussauds felfedezését.

London Dungeon: Érkezzen meg  a következő kezdődő műsor bejáratához a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban.

SEA LIFE London: Menjen a 'timed entry door' (időzített belépési ajtó) feliratú ajtóhoz a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban. 

Shrek’s Adventure: Menjen a következő kezdődő műsor bejáratához a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban.  

A foglalási portálon előre le nem foglalt látnivalókat a látogatás időpontjában érvényes foglaltság függvényében látogathatja meg, és ebben az esetben a jegypénztárnál le kell foglalnia helyét a következő elérhető idősávban. Az azonnali belépés nem garantált.  

Mennyi ideig érvényesek a jegyek?
A London Eye jegy az e-jegyen szereplő napon és idősávban érvényes. Az elérhető helyektől függően bármikor megtervezheti, hogy mikor szeretné meglátogatni a többi látnivalót a London Eye megerősített látogatásához képest 90 napon belül.

Hogyan kapom meg a 10% kedvezményre jogosító kuponomat? 
Az e-jegyén található egy exkluzív hivatkozás a Madame Tussauds ajándékboltban érvényes 10% kedvezményre jogosító kuponra. Egyszerűen nyomtassa ki a kedvezménykupont és mutassa be az eladónak a Madame Tussauds ajándékboltban, hogy érvényesítse a 10% kedvezményt

Fontos információk

- Ez az exkluzív ajánlat 2018. december 31-ig érvényes. Vegye figyelembe: Minden jegyet fel kell használni legkésőbb 2018. december 30-ig.
- A Coca-Cola London Eye jegyek normál jegyek, amelyekkel nem kell sorban állnia a jegyiroda előtt, azonban előfordulhat, hogy várakoznia kell a gondolára való felszállás előtt!
- *Az ajánlat az adott napon a bejáratnál szereplő árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+)
Gyermek (3-15)
Csecsemő (0-2): Díjmentes

A 16 éven aluli gyermekek csak felnőtt (18+) kísérettel léphetnek be

Nyitvatartás

Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.
Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.3 – 210 reviews

Ottima organizzazione

Rosario szo, 12 okt 2019

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Mit tartalmaz?

- A 10% discount voucher to the Madame Tussauds souvenir shop
- A free drink at the London Dungeon tavern
- Link to the booking portal to edit dates and times of your visits

Nyitvatartás

Helyszín

5-in-1 London Combo

Cím
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!