Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Elégedett ügyfelek

Hasonló kategóriák

ABBA Voyage

Az ABBA Voyage premierje 2022. május 27-én volt Londonban, majdnem 50 évvel azután, hogy 1974-ben a „Waterloo” című slágerével az ABBA megnyerte az európai dalversenyt Brightonban, Angliában. Azóta az ABBA slágerek végtelen sorát adta ki egészen addig, amíg 1982-ben abbahagyták, vagy „szünetet” tartottak, ahogy ők maguk mondják.

Egy szó, mint száz, eltelt egy kis idő, mióta az ABBA utoljára zenélt együtt. Most azonban úgy döntöttek, hogy ideje véget vetni a „szünetnek” és újra együtt állni a „színpadon”.

Az ABBA fő inspirációja az új zenei felvételek elkészítéséhez az volt, hogy aktívan részt vettek a legkülönlegesebb és leglátványosabb koncert elkészítésében, amit valaha is elképzelni lehetett; az "ABBA Voyage"-ban. Az ABBA Voyage koncerten hallhatjuk újra a legnagyobb slágereiket, és megismerhetjük néhány új dalukat is.

Csak dőljön hátra a széken vagy táncoljon a táncparketten a színpad előtt, és nézze, ahogy az ABBA digitális Avatarjai előadják dalaikat saját londoni arénájukban.

Az ABBA egyszerűen "Voyage"-nak hívja a koncertet, és ez valóban egy vadonatúj technika, amilyet még élőben sosem látthattál. Fiatalabb énjükkel, mint Avatarokkal, az ABBA a jövőbe utazik.

Nem könnyű elmagyarázni az ABBA Voyage-t vagy a koncert létrehozásához használt technológiát, de még egyszer sem volt erre példa – egyszerűen látni és hallani kell önmagában.

Az ABBA Voyage különleges és csodálatos, egy olyan koncert, amit mindenkinek, minden korosztálynak át kell élnie! Ülő- és állójegyeket egyaránt kínálunk a koncertre, és ha szeretne stílusosan érkezni, és kihagyni a sort az ABBA Arénába, akkor válassza a London belvárosából induló transzferrel kombinált koncertjegyeket.

The Winner Takes It ALL!

Jótékonyság a Ticmate-nél

ABBA Voyage

Hello, ABBA Imádó!
Az ABBA Voyage egy kihagyhatatlan esemény Londonban, ezért mindenképpen érdemes időben lefoglalni a jegyeket.

Itt foglalhat jegyeket az ABBA Voyage-ra, akár a táncparkettre, akár ülőhelyekre.

Válassza a luxus buszközlekedéssel egybekötött ABBA koncertjegyeket, melyekkel stílusosan utazhat London központjából az ABBA Arénába, majd vissza Londonba. Ezen kívül kiváltságként élvezheti, hogy nem kell sorban állnia a koncert előtt az ABBA Arénánál, így több idő marad a buli előtt, hogy jó hangulatba kerüljön és táncoljon, énekeljen egész éjszaka.

A választás az Öné! Válassza ki az Önnek megfelelő jegyeket a csodálatos londoni ABBA Voyage-ra.

A győztes mindent visz!

Keresési találatok: 1 - 3 (3)