Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

London Eye és hajós városnézés

4.4 (279)
11 931 Ft

Lebegjen a város fölött a legendás London Eye óriáskeréken, majd hajókázzon egyet a Temzén a London Eye hajós városnézés során! Ezzel a nagyszerű kombinált ajánlattal 15%-ot takaríthat meg. Emellett akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját!

Takarítson meg 15%-ot a London Eye és a London Eye hajós városnézés kombinált jegyén. Nyugodtan módosítsa a dátumot és az időpontot teljes rugalmassággal akár 24 órával a foglalási időpont előttig!

Kiemelt ajánlatok

– Takarítson meg 15%-ot a London Eye-ra és a London Eye hajós városnézésre szóló kombinált jeggyel
– Teljes rugalmasság: Válassza meg és módosítsa szabadon a dátumot és az időpontot
– Nincs szükség nyomtatásra: elég a mobiljáról beolvasni a jegyet
– Élvezze a városra nyíló páratlan kilátást a London Eye-ról
– Óriáskerekezzen egyet, és töltsön 30 percet a levegőben
– Élvezze az ingyenes 4D-s moziélményt
– Vegye igénybe a temzei hajós városnézésre vonatkozó kedvezményt

Mire számíthatok?

London Eye és a London Eye hajós városnézés
A London Eye talán nem olyan régóta része a londoni városképnek, de rövid története során is a város jelképévé vált. Ma az óriáskerék London egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. 

A tetejéről páratlan kilátás nyílik Londonra, ahogy a 32 zárt fülke 134 méteres magasságba emeli a látogatókat. A lenyűgöző óriáskerék teljes körbefordulása körülbelül 30 percet vesz igénybe. 

A London Eye-nál ne maradjon le a London Eye 4D moziélményről. A beszállás előtt megtekinthető ingyenes filmben, amely tökéletes bevezető az óriáskerekezéshez, a Londonról készült első 3D-s légi felvételt csodálhatja meg.

A csomag része a London Eye hajós városnézés is – a díjnyertes sétahajókázás során a profi idegenvezetők élő magyarázatai keltik életre a várost.

A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tower Bridge, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyeket a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

London Eye hajós városnézés:
A kiválasztott dátum és időpont a London Eye hajós városnézés igénybevételére vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, legalább 15 perccel a foglalási időpont előtt érkezzen meg a London Eye mólóhoz, hogy nehogy lemaradjon a hajóról. Olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és szálljon fel a hajóra.

London Eye: A London Eye-t legfeljebb 3 nappal a London Eye hajós városnézés előtt és legfeljebb 90 nappal utána látogathatja meg.
Ha szeretne gyorsabban sorra kerülni, javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon le egy adott dátumot és időpontot. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg az óriáskerékhez. A portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Ha nem foglal előre időpontot a London Eye-ra a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd fáradnia a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a London Eye-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja.

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom mindkét látványosságot?
Nem. A London Eye-ra 3 nappal a London Eye hajós városnézés előtt ülhet fel legelőször és legfeljebb 90 nappal utána. Javasoljuk, hogy a London Eye meglátogatására foglaljon dátumot és időpontot a foglalási portálon.

Fontos információk

– A kedvezmény a jegypénztárban elérhető árra értendő. 
– Ez a különleges sétahajózási kombináció július és augusztus kivételével egész évben elérhető.  

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

Kérjük, vegye figyelembe: Gyerekjegy csak felnőttjeggyel együtt vásárolható.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

A London Eye hajós városnézés óránként indul a London Eye mólótól, közvetlenül az óriáskerék alól.

Foglalás

hét, 10 máj 2021

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 30 perces kör a London Eye-on
– 40 perces sétahajókázás a Temzén
– 4D-s moziélmény
– London Eye guide - mobil applikáció IOS és Android rendszerekre 

Nyitvatartás

Ezen a helyszínen folyamatosan dolgoznak azon, hogy a látogatók, illetve a személyzet biztonságban legyen. Tudjon meg erről még többet ebben a videóban. (A videó angolul érhető el)

Helyszín

London Eye & Cruise

Cím
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!