Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

London Eye és hajós városnézés

4.4 (306)
20 964 Ft

Lebegjen a város fölött a legendás London Eye óriáskeréken, majd hajókázzon egyet a Temzén a London Eye hajós városnézés során! Ezzel a nagyszerű kombinált ajánlattal 15%-ot takaríthat meg. Emellett akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja a London Eye meglátogatásának dátumát és időpontját!

Takarítson meg 15%-ot a London Eye és a London Eye hajós városnézés kombinált jegyén. Nyugodtan módosítsa a dátumot és az időpontot teljes rugalmassággal akár 24 órával a foglalási időpont előttig!

Kiemelt ajánlatok

– Takarítson meg 15%-ot a London Eye-ra és a London Eye hajós városnézésre szóló kombinált jeggyel
– Teljes rugalmasság: Válassza meg és módosítsa szabadon a dátumot és az időpontot
– Nincs szükség nyomtatásra: elég a mobiljáról beolvasni a jegyet
– Élvezze a városra nyíló páratlan kilátást a London Eye-ról
– Óriáskerekezzen egyet, és töltsön 30 percet a levegőben
– Élvezze az ingyenes 4D-s moziélményt
– Vegye igénybe a temzei hajós városnézésre vonatkozó kedvezményt

Mire számíthatok?

London Eye és a London Eye hajós városnézés
A London Eye talán nem olyan régóta része a londoni városképnek, de rövid története során is a város jelképévé vált. Ma az óriáskerék London egyik legnépszerűbb turisztikai látványossága. 

A tetejéről páratlan kilátás nyílik Londonra, ahogy a 32 zárt fülke 134 méteres magasságba emeli a látogatókat. A lenyűgöző óriáskerék teljes körbefordulása körülbelül 30 percet vesz igénybe. 

A London Eye-nál ne maradjon le a London Eye 4D moziélményről. A beszállás előtt megtekinthető ingyenes filmben, amely tökéletes bevezető az óriáskerekezéshez, a Londonról készült első 3D-s légi felvételt csodálhatja meg.

A csomag része a London Eye hajós városnézés is – a díjnyertes sétahajókázás során a profi idegenvezetők élő magyarázatai keltik életre a várost.

A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tower Bridge, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyeket a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

London Eye hajós városnézés:
A kiválasztott dátum és időpont a London Eye hajós városnézés igénybevételére vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, legalább 15 perccel a foglalási időpont előtt érkezzen meg a London Eye mólóhoz, hogy nehogy lemaradjon a hajóról. Olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és szálljon fel a hajóra.

London Eye: A London Eye-t legfeljebb 3 nappal a London Eye hajós városnézés előtt és legfeljebb 90 nappal utána látogathatja meg.
Ha szeretne gyorsabban sorra kerülni, javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon le egy adott dátumot és időpontot. Kérjük, a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg az óriáskerékhez. A portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Ha nem foglal előre időpontot a London Eye-ra a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd fáradnia a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a London Eye-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja.

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom mindkét látványosságot?
Nem. A London Eye-ra 3 nappal a London Eye hajós városnézés előtt ülhet fel legelőször és legfeljebb 90 nappal utána. Javasoljuk, hogy a London Eye meglátogatására foglaljon dátumot és időpontot a foglalási portálon.

Fontos információk

– A kedvezmény a jegypénztárban elérhető árra értendő. 
– Ez a különleges sétahajózási kombináció július és augusztus kivételével egész évben elérhető.  

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

Kérjük, vegye figyelembe: Gyerekjegy csak felnőttjeggyel együtt vásárolható.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

A London Eye hajós városnézés óránként indul a London Eye mólótól, közvetlenül az óriáskerék alól.

Foglalás

hét, 3 okt 2022

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 30 perces kör a London Eye-on
– 40 perces sétahajókázás a Temzén
– 4D-s moziélmény
– London Eye guide - mobil applikáció IOS és Android rendszerekre 

Nyitvatartás

Ezen a helyszínen folyamatosan dolgoznak azon, hogy a látogatók, illetve a személyzet biztonságban legyen. Tudjon meg erről még többet ebben a videóban. (A videó angolul érhető el)

Helyszín

London Eye & Cruise

Cím
Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!