Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

  • Válasszuk a Dátum

Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

Ár a 12117 Ft

Foglalja le előre 24 óráig érvényes hop on-hop off buszjegyeit az Original Tour szolgáltatásra! Járja be kényelmesen Londont egy igazi, nyitott tetejű, piros londoni busszal!

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A jegyek az első felhasználástól számítva 24 óráig érvényesek. Ön dönti el, mikor száll fel a következő buszra, és milyen tempóban kívánja megtekinteni London látványosságait. Megunta a járkálást? Nincs más dolga, mint felpattanni a következő buszra! A buszok négy vonalon közlekednek, és több mint 90 megállójuk van, hogy Ön az egész várost bebarangolhassa, ahogy kénye-kedve tartja. A buszokon angol nyelvű személyes vagy fejhallgatós idegenvezetést biztosítunk. Az idegenvezetés nyelve gyakran angol. A jegyek egy temzei hajós városnézésre is érvényesek, a hajó menetrend szerint a Westminster apátság és Greenwhich közt közlekedik. (Hajójegyét kérje a The Original Tour képviselőjétől, mikor a tőlünk kapott jegyet beváltja a The Original Tour felszállóhelyein!)

Figyelem: a jegyeket, melyeket Önnek küldünk, be kell váltani az alábbi felszállóhelyek valamelyikében. Itt a hop-on hop-off buszokra is felszállhat!

1) The Original Tour Visitor Centre, Trafalgar Square, Cockspur Street 17-19.
2) Marble Arch: a Metró 4-es számú kijáratánál (Exit 4)
3) Piccadilly Circus: a Thistle Piccadilly Hotellel szemben
4) Victoria: a Grosvenor Hotel mellett

Kérjük, hogy a The Original Tour szolgáltatásaira szóló jegyek beváltásához ne felejtse el magával hozni arcképes igazolványát (pl. útlevelét)! (A jegyeket az válthatja be, aki lefoglalta őket.)

Az érvényességi idő ("Valid from") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult) vagy gyermek- (Child) (5-15 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

 

Info
Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London

Cím
Térkép megtekintése


Térkép megtekintése, Hop-On Hop-Off Sightseeing Bus London Térkép megtekintése

Nyitvatartás
Az első városnéző busz 8:30-kor indul, az utolsó pedig 20:00-kor. A téli időszakban az utolsó busz 17:00-kor indul!

 
+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email