Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

Szent Pál-székesegyház

4.6 (70)
a Ft 7123
A Szent Pál-székesegyház (St Paul's Cathedral) Észak-Európa legnagyobb temploma. Látogassa meg Ön is! Gyönyörködjön a londoni kilátásban a híres dóm tetejéről!

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A jelenleg látható épület voltaképp a második Szent Pál-székesegyház, mert az első az 1666-os nagy londoni tűzvészben porig égett. A Szent Pál-székesegyház Észak-Európa legnagyobb temploma. Az épület maga hatalmas keresztet formáz, a híres dóm a közepén található.

A belépőjegy ára tartalmazza az alábbiakat:
 
Multimédiás útmutató: 
2010-ben elindítottunk egy olyan multimédiás kalauzt, amely automatikusan része a jegy árának, és minden egyéni látogatónak rendelkezésére áll az alábbi nyelveken: angol, brit jelbeszéd, francia, német, olasz, spanyol, portugál, lengyel, orosz, mandarin, japán és koreai. Az útmutató filmek és új fényképfelvételek, valamint részletes kommentárok és magyarázatok segítségével kínál információkat ennek az egyedülálló helyszínnek a még hatékonyabb megismeréséhez. 

Ütemezett, idegenvezetéses csoportos körút:
 
Naponta négyszer – de. 10:00, 11:00, ill. du. 13:00 és 14:00 órakor – indul vezetett túra a katedrális földszintjén és kriptájában a katedrális idegenvezetői irányításával. Ezekhez a vezetett, általában másfél órás szemleutakhoz az egyéni látogatók is bármilyen plusz költség nélkül csatlakozhatnak érkezésükkor (a férőhelyek száma korlátozott!). 

Oculus:
 
A Szent Pál-katedrális “szeme” a legmodernebb projekciós (képvetítési) technológia segítségével varázsolja el a látogatókat, hozzásegítve őket, hogy belemerülhessenek ennek az ikonikus, egyedülálló építménynek lenyűgöző múltjába és történeteibe. Az Oculus, ez a katedrálisokban a világon elsőként alkalmazott, díjnyertes vetítési projekt 270°-os látószögű filmes élményt nyújt, és mintegy 1400 évnyi történelmet kelt életre a látogatók számára.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult ) vagy gyermek- (Child ) (6-17 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Jegykategóriák

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 8:30-tól 16:30-ig. A nyitva tartás az egyházi szertartások és ünnepek függvényében változhat! Az utolsó látogatókat 16:00-kor engedik be! Vasárnap a székesegyház zárva tart a látogatók és turisták számára.

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Nyitvatartás

Helyszín

Szent Pál-székesegyház

Cím
St Paul's Churchyard, London EC4M 8AD

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!