Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Szent Pál-székesegyház

4.6 (83)
13 886 Ft
A Szent Pál-székesegyház (St Paul's Cathedral) Észak-Európa legnagyobb temploma. Látogassa meg Ön is! Gyönyörködjön a londoni kilátásban a híres dóm tetejéről!

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A jelenleg látható épület voltaképp a második Szent Pál-székesegyház, mert az első az 1666-os nagy londoni tűzvészben porig égett. A Szent Pál-székesegyház Észak-Európa legnagyobb temploma. Az épület maga hatalmas keresztet formáz, a híres dóm a közepén található.

A belépőjegy ára tartalmazza az alábbiakat:
 
Multimédiás útmutató: 
2010-ben elindítottunk egy olyan multimédiás kalauzt, amely automatikusan része a jegy árának, és minden egyéni látogatónak rendelkezésére áll az alábbi nyelveken: angol, brit jelbeszéd, francia, német, olasz, spanyol, portugál, lengyel, orosz, mandarin, japán és koreai. Az útmutató filmek és új fényképfelvételek, valamint részletes kommentárok és magyarázatok segítségével kínál információkat ennek az egyedülálló helyszínnek a még hatékonyabb megismeréséhez. 

Ütemezett, idegenvezetéses csoportos körút:
 
Naponta négyszer – de. 10:00, 11:00, ill. du. 13:00 és 14:00 órakor – indul vezetett túra a katedrális földszintjén és kriptájában a katedrális idegenvezetői irányításával. Ezekhez a vezetett, általában másfél órás szemleutakhoz az egyéni látogatók is bármilyen plusz költség nélkül csatlakozhatnak érkezésükkor (a férőhelyek száma korlátozott!). 

Oculus:
 
A Szent Pál-katedrális “szeme” a legmodernebb projekciós (képvetítési) technológia segítségével varázsolja el a látogatókat, hozzásegítve őket, hogy belemerülhessenek ennek az ikonikus, egyedülálló építménynek lenyűgöző múltjába és történeteibe. Az Oculus, ez a katedrálisokban a világon elsőként alkalmazott, díjnyertes vetítési projekt 270°-os látószögű filmes élményt nyújt, és mintegy 1400 évnyi történelmet kelt életre a látogatók számára.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult ) vagy gyermek- (Child ) (6-17 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Jegykategóriák

Adult (18+)
Child (6-17)
Infant (0-5): Free of charge

Nyitvatartási idő

Hétfőtől szombatig 8:30-tól 16:30-ig. A nyitva tartás az egyházi szertartások és ünnepek függvényében változhat! Az utolsó látogatókat 16:00-kor engedik be! Vasárnap a székesegyház zárva tart a látogatók és turisták számára.

Foglalás

csü, 30 máj 2024

Azonnali visszaigazolás

Mobil jegy elfogadás

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Audio guide

Nyitvatartási idő

Helyszín

Szent Pál-székesegyház

Cím
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Angol nyelvű segítség

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!