Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Szent Pál-székesegyház

4.6 (77)
8 864 Ft
A Szent Pál-székesegyház (St Paul's Cathedral) Észak-Európa legnagyobb temploma. Látogassa meg Ön is! Gyönyörködjön a londoni kilátásban a híres dóm tetejéről!

Miután befejezte a foglalást, jegyét/belépőjét a lehető leggyorsabban elküldjük az Ön e-mail címére, hogy még londoni útja előtt kézhez kaphassa.

A jelenleg látható épület voltaképp a második Szent Pál-székesegyház, mert az első az 1666-os nagy londoni tűzvészben porig égett. A Szent Pál-székesegyház Észak-Európa legnagyobb temploma. Az épület maga hatalmas keresztet formáz, a híres dóm a közepén található.

A belépőjegy ára tartalmazza az alábbiakat:
 
Multimédiás útmutató: 
2010-ben elindítottunk egy olyan multimédiás kalauzt, amely automatikusan része a jegy árának, és minden egyéni látogatónak rendelkezésére áll az alábbi nyelveken: angol, brit jelbeszéd, francia, német, olasz, spanyol, portugál, lengyel, orosz, mandarin, japán és koreai. Az útmutató filmek és új fényképfelvételek, valamint részletes kommentárok és magyarázatok segítségével kínál információkat ennek az egyedülálló helyszínnek a még hatékonyabb megismeréséhez. 

Ütemezett, idegenvezetéses csoportos körút:
 
Naponta négyszer – de. 10:00, 11:00, ill. du. 13:00 és 14:00 órakor – indul vezetett túra a katedrális földszintjén és kriptájában a katedrális idegenvezetői irányításával. Ezekhez a vezetett, általában másfél órás szemleutakhoz az egyéni látogatók is bármilyen plusz költség nélkül csatlakozhatnak érkezésükkor (a férőhelyek száma korlátozott!). 

Oculus:
 
A Szent Pál-katedrális “szeme” a legmodernebb projekciós (képvetítési) technológia segítségével varázsolja el a látogatókat, hozzásegítve őket, hogy belemerülhessenek ennek az ikonikus, egyedülálló építménynek lenyűgöző múltjába és történeteibe. Az Oculus, ez a katedrálisokban a világon elsőként alkalmazott, díjnyertes vetítési projekt 270°-os látószögű filmes élményt nyújt, és mintegy 1400 évnyi történelmet kelt életre a látogatók számára.

Az érvényességi idő ("Valid from ") mezőben Londonba érkezésének dátumát adja meg, hiszen belépőink egy teljes hónapig érvényesek. Válassza ki, hány belépőt szeretne, és kattintson a KERESÉS gombra. Válassza ki, hogy felnőtt- (Adult ) vagy gyermek- (Child ) (6-17 éves kor között) belépőt szeretne-e. Az öt évesnél fiatalabb gyermekek felnőtt kíséretében ingyen látogathatják a panoptikumot. Ugyanitt más látványosságra vagy közlekedési eszközre is foglalhat jegyeket!

Jegykategóriák

Are there children's tickets?
Yes, children's tickets are available for children between age 6-17. Children under age 5 are free, when accompanied by a paying adult.   

Nyitvatartás

Hétfőtől szombatig 8:30-tól 16:30-ig. A nyitva tartás az egyházi szertartások és ünnepek függvényében változhat! Az utolsó látogatókat 16:00-kor engedik be! Vasárnap a székesegyház zárva tart a látogatók és turisták számára.

Foglalás

ked, 4 okt 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Audio guide

Nyitvatartás

Helyszín

Szent Pál-székesegyház

Cím
St. Paul's Churchyard London EC4M 8AD

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!