Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Westminsteri apátság

4.5 (77)
11 815 Ft

Élvezze a közvetlen belépés előnyeit a Westminsteri apátságba és merüljön el a több, mint ezer évet felölelő brit történelemben! Nézze meg a koronázási trónszéket, a királyok és a királynők sírjait, ismerje meg a templom történelmét az ingyenes multimédiás guide segítségével. A Westminsteri apátság a világ egyik legnagyszerűbb termploma és meglátogatása minden londoni kirándulás kihagyhatatlan eleme!

Kiemelt ajánlatok

- Közvetlen belépés az északi kapun a Westminsteri apátságba 
- Fedezze fel a több, mint ezer éves brit történelmet
- Élvezze a rugalmas jegy adta előnyöket - egy hónapig érvényes
- Nézze meg a koronázási trónszéket 
- Látogassa meg a királyok és királynők sírjait
- Keresse fel a Költők sarkát (Poets’ Corner)
- Csodálja meg a lenyűgöző építészeti elemeket 
- Tudjon meg még többet az apátságról az multimédiás guide segítségével 

Mire számíthatok?

Napfényben tündöklő, aprólékosan kidolgozott, színes üvegablakok, a brit uralkodók szobrai és kiállított ruhái, gyönyörű koronákkal díszített sírok - a Westminsteri apátság nem csak egy egyszerű templom, hanem a brit történelem egy ikonikus helyszíne!

Westminsteri apátság nem csak egy építészeti remekmű a XIII.-XVI. századból, hanem UNESCO világörökségi helyszín is, ahol megnézheti a múlt királyainak és királynőinek sírjait, kiállított ruhadarabjait és még a koronázási trónszéket is.

Az apátság nyújtotta a helyszínt minden koronázáshoz 1066 óta és emellett számos udvari eseményhez, például 16 királyi házasságkötéshez. A mai napig templomként működik, így rendszeresen tartanak rendes istentiszteletet és ünnepi miséket is a fontos nemzeti események alkalmával.

A látogatása alatt csodálatos műalkotásokkal találkozhat, amik a királyi történelmet mutatják be, láthat lélegzetelállító szobrokat és számtalan híres személy emlékművét, illetve a Költők sarkát, a Poets' Cornert is, ami 100 költő vagy író emlékét őrzi vagy épp végső nyugvóhelyükül szolgál. Az apátságban többek között megtalálható Jane Austen, Isaac Newton, Charles Dickens, Laurence Olivier, William Shakespeare, és Charles Darwin emlékműve is. 

Jegyéhez jár egy ingyenes multimédiás guide is, aminek segítségével még többet tudhat meg a templom lenyűgöző történetéről.

Hogyan működik?

Hogy kapom meg a jegyemet? 
Röviddel a fogalása véglegesítése után az e-jegy megérkezik az e-mail fiókjába. Csak nyomtassa ki és hozza magával az apátsághoz. 

Mennyi ideig érvényes a jegyem? 
Amikor megrendeli a jegyét, adja meg Londonba érkezésének dátumát az érvényesség kezdetének a Valid from mezőben. A jegye egy hónapig használható fel az Ön által megadott dátumtól számítva. 

Fontos információk

- Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Westminsteri apátságba lefoglalható jegyek száma legfeljebb 10 darab
- Kérjük, vegye figyelembe, hogy a Westminsteri apátság elsősorban templom, rendszeresen tartanak istentiszteleteket és egyéb ünnepi miséket és eseményeket, ezért ilyenkor turisták számára nem látogatható, ezért a nyitvatartás esetenként eltérhet az itt megadottól. Kérjük, mindenképp ellenőrizze a nyitvatartási időt közvetlenül a látogatása előtt. 
-A Westminsteri apátság vasárnaponként zárva tart, turisták nem látogathatják. Vasárnaponként és ünnepnapokon (mint például húsvétkor vagy karácsonykor) csak hívőket fogad. Az istentiszteletekt mindenki díjmentesen látogahatja.
- Az itt az oldalon feltüntetett nyelvek mellett a multimédiás guide elérhető vietnámi és angol jelnyelven is.

Jegykategóriák

Nyugdíjas (60+)
Felnőtt (17+)
Gyermek (6-16)
Kisgyermek (0-5): Díjmentes

Nyitvatartás

Május - Augusztus:
Hétfőtől péntekig: 9:30 - 15:30
Szombat: 9:00 - 15:00

Szeptember - Április:
Hétfőtől péntekig: 9:30 - 15:30
Szombat: 9:00 - 13:00

Foglalás

hét, 3 okt 2022

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Audio guide

Mit tartalmaz?

- Belépőjegy a Westminsteri apátságba
- Multimédiás guide

Nyitvatartás

Helyszín

Westminsteri apátság

Cím
20 Deans Yd Westminster, London SW1P 3PA

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!