Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

3 az 1-ben London Combo: Madame Tussauds, London Eye és London Dungeon

4.5 (155)
31 032 Ft

Miért fizetne teljes árat, ha kevesebb pénzért is biztosíthatja a család szórakozását? Válassza lenyűgöző 3 az 1-ben kombinált csomagunkat, amellyel most 35%-al olcsóbban szerezheti be jegyeit a Madame Tussauds-ba, a London Eye-ra és a London Dungeonba. A londoni családi utazás megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű, mivel ezekkel a teljesen rugalmas jegyekkel akár 24 órával a látogatás lefoglalt időpontját megelőzően is pontosíthatja vagy módosíthatja látogatása dátumát és időpontját.

Exkluzív ajánlat
Foglaljon az online és takarítson meg 35%-ot a jegyek árából. Élvezze a teljes rugalmasságot – a Madame Tussauds  meglátogatása előtt legfeljebb 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Legjobb ár garancia
Amennyiben ugyanezt az ajánlatot megtalálja a foglalás véglegesítése utáni 48 órán belül máshol olcsóbban, visszatérítjük a különbözetet.

Kiemelt ajánlatok

– Látogasson meg London legnépszerűbb látnivalói közül rögtön hármat
– Gyorsabb bejutás az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a látogatások dátumának és időpontjának kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Scannelje be jegyét a mobiljáról a belépésnél
– Nézze meg közelről a Madame Tussauds legendás viaszfiguráit
– Csodálja meg a kilátást a London Eye tetejéről
– Ismerje meg London történelmének megijesztőbb fejezeteit a London Dungeonban

Mire számíthatok?

Még több szórakozás a családnak a legjobb áron!
Ez a 3 az 1-ben kombinált csomag hármat tartalmaz London legnépszerűbb látnivalói közül: a Madame Tussauds múzeumot, a London Eye-t és a London Dungeont. 

Használja ki a teljes rugalmasságot: tervezze meg programjait a lehető legegyszerűbben! 
A London Eye és a London Dungeon meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja legkésőbb 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Fedezze fel a Madame Tussauds London múzeumot
A világhírű viaszmúzeum remek szórakozást tartogat az egész család számára. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, fedezze fel a Csillagok háborúja világát, partizzon a legnagyobb sztárokkal,úgy mint Kim Kardashian és Kanye West vagy rázzon kezet a világ vezető politikusaival.

Ámuljon a város panorámáján a London Eye tetejéről
A Temze partján, a Big Bennel átellenben található London egyik legismertebb látnivalója, a London Eye óriáskerék. Sehol sem talál olyan pazar kilátást a brit fővárosra, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé. Az óriáskerék London kedvenc látványossága a gyerekek és a felnőttek körében is!

Élje át London komor történelmét a London Dungeonban
Tegyen egy 90 perces kirándulást London 1000 éves történelmének legsötétebb éveiben! Az élő színészek és 360°-os díszletek révén most hihetetlenül élethű tapasztalatokat szerezhet London történelméről. Ön és családja emellett két izgalmas földalatti attrakciót próbálhat ki.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Röviddel a foglalás befejezése után az e-jegy megérkezik e-mail fiókjába. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A foglalásnál megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatására vonatkozik, és nem módosítható.  Kérjük, érkezzen meg a visszaigazolt napon, 15 perccel a megadott időpont előtt. Menjen a 2. ajtóhoz, olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és lépjen be a múzeumba.

London Eye és London Dungeon: Ezt a két programot legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg.
A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy a foglalási oldalunkon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. Az oldal linkje és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén. 

Ha nem szeretne napot és időpontot foglalni a foglalási portálon keresztül, egyszerűen elmehet a helyszíni jegypénztárakba, ahol a következő rendelkezésre álló időpontra tudják regisztrálni, ebben az esetben az azonnali belépés nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem, a London Eye-t és a London Dungeont legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg. Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási oldal segítségével. Az oldal linkje és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia.
– *A kedvezmény a helyszínen váltott jegyek árához képest értendő.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (5–15)

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

Madame Tussauds: minden nap 10 és 16 óra között

London Dungeon:

Márciustól októberig
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10:00–17:00 
Csütörtök: 11:00–17:00
Szombat-vasárnap: 10:00–18:00

Novembertől februárig: 
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10:00–16:00
Csütörtök: 11:00–17:00
Szombat-vasárnap: 10:00–18:00

Foglalás

hét, 3 okt 2022

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– Hozzáférés a foglalási oldalhoz, ahol módosíthatja látogatása dátumait és időpontjait

Nyitvatartás

Helyszín

3 az 1-ben London Combo: Madame Tussauds, London Eye és London Dungeon

Cím
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!