Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Gatwick Airport - Thameslink transzfer

4.4 (493)
5135 Ft

Szálljon fel a Gatwick Thameslink vonatra, jusson be London belvárosába gyorsan és könnyedén. Jegye az év bármely napjára érvényes! Hagyja ki a sorbanállást a jegyautomatánál és szálljon fel a vonatra, miután földet ért. Választhat menettérti jegyet is, a visszaútra a jegy az odaúttól számított egy hónapon belül bármikor felhasználható.

Kiemelt ajánlatok

- Hagyja ki a sorbanállást a jegyautomatánál  és közvetlenül szálljon fel a vonatra 
- Teljesen rugalmas jegy: használja fel az év bármely napján!
- E-jegyét közvetlenül az e-mail fiókjába küldjük
- Élvezze a rugalmas jegy előnyeit (a visszaútra a jegy egy hónapon belül bármikor felhasználható)
- 5 éven aluli gyermeke díjmentesen utazhat

Mire számíthatok?

Utazzon a Gatwick Thameslink vonattal London központjába
Az út a londoni Blackfriars-be körülbelül 35 perc, a London St. Pancras pályaudvarra pedig a vonat egy óra alatt ér be.

A Blackfriars, Farringdon és St. Pancras állomásoknál könnyen átszállhat metróra vagy foghat taxit a városon belüli utazáshoz, legyen a célja a Piccadilly Circus, a Trafalgar Square, az Oxford Circus, a Covent Garden, a Russel Square, Kensington, Bayswater vagy akár Paddington.

Hogyan működik?

Ha menettérti jegyet foglal, a visszaútra szóló jegyét az érvényesség kezdetétől számított egy hónapon belül kell felhasználnia!

Hogy kapom meg a jegyemet? 
Röviddel a foglalás befejezése után visszaigazolást és számlát küldünk a foglalásáról az e-mail fiókjába. Kérjük, nyomtassa ki e-jegyét és hozza magával a vonatra.

Fontos információk

-Ahhoz, hogy jegye érvényes legyen, kérjük töltse ki az utazás megkezdését az általunk küldött jegyen. Például, ha a Gatwick repülőtérről 2020. június 15-én utazik, a jegyen a 15. 06. 2020. dátumot tüntesse fel.

- Kérjük, mindig ellenőrizze az elérhető menetrendet, különösen a kora hajnali és késő éjszakai induló és érkező járatokhoz, illetve ha karbantartási munkák, stb. miatt megváltozott menetrend vagy korlátozott szolgáltatás van érvényben. Ennek elmulasztása miatt a felelősséget nem tudjuk vállalni. 
- A már megvásárolt jegyeket sajnos nem tudjuk visszaváltani, vagy azok árát részben vagy egészben visszatéríteni, amennyiben azért nem tudja azokat felhasználni, mert nem illeszkedik repülőjárata érkezéséhez vagy indulásához. Abban az esetben, ha a vonat rendkívüli, előre nem látható okok miatt (pl. eseti karbantartás) mégsem közlekedik, a buszos pótlás minden esetben biztosított.
- Ez a jegy a Gatwick Thameslink repölőtéri vonatra érvényes, nem használható fel a Gatwick Express járaton.
- Ünnepnapokon a Gatwick Express korlátozott menetrend szerint közlekedik, december 25-én pedig a vonat nem közlekedik.

Karbantartási munkálatok 2020 januárjáig:
Kérjük vegye figyelembe, hogy kiterjedt karbantartási és vasútvonal-felújítási munkálatok zajlanak ezen a vonalon. Előfordulhatnak indulási késések és szolgáltatáskorlátozások, elsősorban éjszaka, illetve esetenként hétvégén. Ha egy szolgáltatás hosszabb ideig nem üzemel, a buszos pótlás minden esetben biztosított. Kérjük, számoljon az esetlegesen hosszabb utazási idővel, különösen amennyiben a városból a repülőtérre utazik, illetve minden esetben ellenőrizze a menetrendeket.

Az állomásokon a személyzet rendelkezésére áll, hogy segítséget nyújthassanak. Ha kérdése merülne fel, bátran forduljon hozzájuk.

Jegykategóriák

Választhat menettérti és csak odaútra szóló jegyet is a Gatwick repülőtér és bármelyik londoni vasútállomás közötti útra a Thameslink járatára.

Foglalható gyermekjegy a Gatwick Thameslink járatra?
Igen, az 5 és 15 év közötti gyermekek számára elérhető a gyermekjegy a Gatwick Thameslink vonatra. Az 5 évesnél fiatalabb gyermekek érvényes jeggyel utazó felnőtt kísérővel díjtalanul utazhatnak, egy felnőtt legfeljebb 4 gyermeket kísérhet. 

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Nyomtatható kupon

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Mit tartalmaz?

- Az év bármely napján felhasználható, rugalmas jegy a Gatwick Thameslink vonatra
- Nincs szükség jegyének érvényesítésére vagy beváltására, csak szálljon fel a vonatra landolás után!

Helyszín

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!