Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

6 az 1-ben London Combo

4.7 (218)
38 109 Ft

Hat lenyűgöző látványosság, egyetlen HATALMAS kaland! Ezzel a hihetetlen ajánlattal most rögtön 6 látnivalóra vásárol jegyet! A csomag a Madame Tussauds panoptikumot, a London Eye-t, a London Eye hajós városnézést, a SEA LIFE Aquariumot, a Shrek’s Adventure kalandot és a London Dungeont foglalja magában. 

Fantasztikus csomagajánlat: Hatot kettő áráért
Ha tervezi, hogy meglátogatja a Madame Tussauds-t és a London Eye-t, akkor foglalja le ezt a csomagot, és négy további jegyet is kap – a London Eye hajós városnézésre, a SEA LIFE London Aquariumba, és a Shrek's Adventure-be! London múzeumba és London Dungeonbe – ugyanazért az árért!*

Kiemelt ajánlatok

– Pipáljon ki rögtön hatot London legnépszerűbb látványosságai közül
– Tegyen izgalmas körutazást Londonban
– Vásároljon jegyet két látnivalóra, és további négyet INGYENESEN meglátogathat, ha az interneten foglal
– Nézze meg a híres viaszfigurákat a Madame Tussauds-ban
– Vegye igénybe a 10% kedvezményt a Madame Tussauds ajándékboltban
– Hagyja, hogy a lenyűgöző látvány elragadja a London Eye tetején
– Utazzon le a Temzén a London Eye hajós városnézéssel
– Merüljön el a víz alatti világban a SEA LIFE London Aquariumban
– Legyen részese Shrek világának a Shrek's Adventure parkban
– Szálljon alá a London Dungeon interaktív múzeumba, ahol hátborzongató izgalmak várják

Mire számíthatok?

Érintse meg a sztárokat a Madame Tussauds Londonban
Találkozzon a brit királyi család tagjaival, partizzon hírességekkel, fogjon kezet a világ vezető politikusaival a híres viaszmúzeumban. Lépjen be a The Voice, a Marvel Superheroes 4D és a Star Wars világába, és tekintse meg az interaktív kiállítás többi izgalmas részét is. A folyamatosan cserélődő figuráknak köszönhetően sosem léphet be kétszer ugyanabba a Madame Tussauds-ba.

Csodálja meg a város panorámáját a London Eye-ról
A Temze partján, a Big Bennel átellenben található London egyik legismertebb látnivalója, a London Eye óriáskerék. Élvezze a páratlan londoni kilátást 134 méteres magasságból! Az Eye-nak feltétlenül szerepelnie kell londoni látnivalóinak listáján!

Sétahajókázzon a Temzén
A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház. Szakértő idegenvezetők élő kommentárjaival nemcsak a látnivalókat, hanem a hozzájuk tartozó történeteket is megkapja. A sétahajó közvetlenül a London Eye mellől indul.

Merüljön el a tengeralatti világban
A SEA LIFE London Aquarium az egész család számára kiváló szórakozás. A három emeletnyi, 14 tematikus zónát tartalmazó akváriumban több mint 500 növény- és állatfajjal, valamint több mint 40 fajta cápával ismerkedhet meg.

Vérfagyasztó kalandok a London Dungeonban
Tegyen egy 90 perces kirándulást London 1000 éves történelmének legsötétebb éveiben! Élő színészek vezetik bemutatóról bemutatóra és keltik életre London múltjának leghírhedtebb figuráit. A műsor rendkívül szórakoztató – és persze egy kicsit ijesztő is!

Látogassa meg a Túl az Óperencián királyságot a Shrek´s Adventure vidámparkban!
Pattanjon fel az egyik varázslatos 4D DreamWorks buszra, ahol Szamár fogja végigkalauzolni tíz élő mesés tematikus shown. Meglátogathatja Shrek mocsarát, belepillenthat a jövőjébe a kristálygömbben, eltévedhet a tükörlabirintusban, és felfedheti az Önben rejtőző ogrét! A játék: csapás csapás hátán, káosz és végtelen szórakozás.

A Shrek’s Adventure, a London Eye, a London Eye hajós városnézés, a London Dungeon és a SEA LIFE London Aquarium mind a folyó jobb partján találhatók, így könnyedén végigjárhatja őket egyetlen nap alatt.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyeket a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogyan működik?

Madame Tussauds: Kérjük, érkezzen meg a visszaigazolt napon és időpontban. Olvassa be az e-jegyén lévő vonalkódot a 2. ajtónál, és lépjen be a Madame Tussauds-ba.

A többi látnivalónál a garantált bejutás érdekében és a jegypénztárnál való sorbaállás elkerüléséhez előre lefoglalhat egy napot és egy időpontot, ha bejelentkezik a BIG London Adventure foglalási oldalra. A foglalási oldal linkjét és a bejelentkezési útmutatót megtalálja az e-jegyén.

Ha lefoglalta a időpontjait a foglalási oldalon, a következőket kell majd tennie:

London Eye: Menjen a Standard Experience beszállási ponthoz a foglalási portálon lefoglalt időpontban. Figyelem: A jegye normál jegy, nem Fast Track jegy.

London Eye hajós városnézés: Menjen a London Eye mólóhoz 15 perccel a foglalási portálon lefoglalt és jóváhagyott indulási időpont előtt.

London Dungeon: Érkezzen a helyszínre a foglalási portálon lefoglalt időpontban. A következő induló csoporthoz csatlakozhat.

SEA LIFE London: Menjen a Timed Entry Door bejárathoz a foglalási portálon lefoglalt és megerősített időpontban. 

Shrek’s Adventure: Érkezzen a helyszínre a foglalási portálon lefoglalt időpontban. A következő induló műsorhoz csatlakozhat. 

Ha nem foglal előre időpontot egy látnivalóhoz a foglalási portálon, a jegyeket az elérhetőség függvényében veheti igénybe, amihez oda kell majd fáradnia a jegypénztárhoz, és lefoglalnia a következő elérhető időpontot. Az azonnali elérhetőség ebben az esetben nem garantált.  

Meddig érvényesek a jegyeim?
A Madame Tussauds-ba szóló jegy az Ön által kiválasztott és megerősített, az e-jegyén szereplő napon és időpontban érvényes. A többi látnivalót a Madame Tussauds látogatásának dátumától számított 90 napon belül tekintheti meg (az elérhetőség függvényében).

Hogyan kaphatom meg a 10%-os kedvezményes kupont? 
Az e-jegyén megtalálja a 10%-os kedvezményre jogosító exkluzív kupon linkjét, amelyet a Madame Tussauds ajándékboltban használhat fel. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a Madame Tussauds ajándékbolt pénztáránál a 10%-os kedvezmény beváltásához. 

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia.
– *A kedvezmény a helyszíni jegyárhoz képest értendő.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

Madame Tussauds: mindennap 10:00 és 16:00 óra között

Foglalás

ked, 11 máj 2021

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 10%-os kedvezményt biztosító kupon a Madame Tussauds ajándékboltba
– Ingyenes ital a London Dungeon fogadójában
– Hozzáférés a foglalási oldalhoz, ahol módosíthatja látogatása dátumait és időpontjait

Nyitvatartás

A London Eye River Cruise sétahajó karbantartás miatt január 10. és január 29. között nem közlekedik.

Helyszín

6 az 1-ben London Combo

Cím
Madame Tussauds Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!