Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

3 az 1-ben London Combo Madame Tussauds, London Eye és hajós városnézés

4.7 (742)
28 115 Ft

Miért fizessen teljes árat, ha kevesebb pénzért is biztosíthatja a család szórakozását? Válassza verhetetlen 3 az 1-ben kombinált csomagunkat, amellyel most 20% kedvezménnyel szerezhet jegyet a Madame Tussauds-ba, a London Eye-ra és a London Eye sétahajózásra. A londoni családi utazás megtervezése még soha nem volt egyszerűbb, mivel ezekkel a teljesen rugalmas jegyekkel akár a látogatás időpontját 24 órával megelőzően is kiválaszthatja és módosíthatja a dátumot és az időpontot.

Exkluzív ajánlat
Foglaljon az interneten, és takarítson meg 20%-ot a jegyek árából. Élvezze a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. A linket az e-jegyén találja.

Kiemelt ajánlatok

– Látogassa meg London 3 legnépszerűbb látnivalóját
– Gyorsabb bejutás az előre lefoglalt jegyekkel
– Teljes körű rugalmasság a látogatások dátumának és időpontjának kiválasztásában és módosításában
– Nincs szükség nyomtatásra: Olvassa be jegyét a mobiljáról, és csak sétáljon be
– Ismerkedjen meg a Madame Tussauds viaszfiguráival
– Csodálja meg a kilátást a London Eye tetejéről
– Nézze meg Londont a Temzéről is a London Eye hajós városnézéssel

Mire számíthatok?

Több szórakozás a családnak kevesebbért!
Ez a 3 az 1-ben kombinált csomag hármat tartalmaz London legnépszerűbb látnivalói közül: a Madame Tussauds múzeumot, a London Eye-t és a London Eye sétahajózást. 


Használja ki a teljes rugalmasságot: az útja tervezése soha nem volt ennél egyszerűbb! 
A London Eye sétahajózás és a London Eye meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Fedezze fel a Madame Tussauds London múzeumot
A világhírű viaszmúzeum rengeteg szórakozást tartogat az egész család számára. Találkozzon a brit királyi család tagjaival, fedezze fel a Csillagok háborúja világát, partizzon a legnagyobb sztárokkal, mint például Kim Kardashian és Kanye West, rázzon kezet a világ vezető politikusaival.


Ámuljon a város panorámáján a London Eye tetejéről
A Temze partján, a Big Bennel átellenben található London egyik legismertebb látnivalója, a London Eye óriáskerék. Londonra sehol sem talál olyan pazar kilátást, mint ami a 134 méteres óriáskerék tetejéről tárul Ön elé. Az óriáskerék London kedvenc látványossága a gyerekek és a felnőttek körében is!


Sétahajókázzon a Temzén
A 40 perces sétahajókázás során többet is megcsodálhat London leghihetetlenebb látványosságai közül – látható például a Big Ben, a Parlament épülete, a Szent Pál-székesegyház, a Tate Modern, a London Tower és az újraépített shakespeare-i Globe Színház. Szakértői idegenvezetők élő kommentárjaival nemcsak a látnivalókat, hanem a mögöttük lévő történeteket is megismerheti. A sétahajó közvetlenül a London Eye alól indul.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja. 

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A foglalásnál megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatására vonatkozik, és nem módosítható.  Kérjük, érkezzen meg a kiválasztott napon, 15 perccel a lefoglalt időpont előtt. Menjen a 2. ajtóhoz, olvassa be az e-jegyén található vonalkódot, és lépjen be a múzeumba.

London Eye: Menjen a Standard Experience beszállási ponthoz a foglalási portálon lefoglalt időpontban. Kérjük, vegye figyelembe: jegye normál jegy, nem pedig Fast Track jegy.

London Eye hajós városnézés: Menjen a London Eye mólóhoz 15 perccel a foglalási portálon lefoglalt és visszaigazolt indulási időpont előtt.


A gyorsabb bejutás érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a lefoglalt időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A link és az útmutató megtalálhatók az e-jegyén. Ha nem szeretne előre időpontot foglalni, lehetősége van a helyszíni jegypénztárban bejelentkezni a következő elérhető időpontra, de az azonnali bejutás nem garantált.

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem, a Madame Tussauds meglátogatása előtt legkorábban 3 nappal és legkésőbb a látogatás után ülhet fel a London Eye-ra és vehet részt a London Eye sétahajózáson.  Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra is foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál segítségével. A link és az útmutató megtalálhatók az e-jegyén.

Fontos információk

– A London Eye-ra szóló jegyek normál jegyek, amelyekkel kihagyhatja a pénztárnál álló sort, de a beszállásnál lévő sort végig kell állnia.
– *A kedvezmény a helyszínen feltüntetett árhoz képest értendő.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (3–15)
Csecsemő (0–2): Díjmentes

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Eye: Naponta 10 vagy 11 óra és 18 óra között. Az utolsó látogatókat 17:00 és 17:30 között engedik be.

Madame Tussauds: minden nap 10 és 16 óra között

London Eye hajós városnézés: A London Eye mólóról indul óránként, közvetlenül a London Eye alól.

Foglalás

szo, 10 jún 2023

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

- Jegyek a Madame Tussauds panoptikumba és a London Eye-ra
- London Eye hajós városnézés a Temzén
- Letölthető guide a London Eye-hoz
- Hozzáférés a foglalási portálhoz, ahol módosíthatja látogatása dátumait és időpontjait

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Nyitvatartás

Helyszín

3 az 1-ben London Combo Madame Tussauds, London Eye és hajós városnézés

Cím
Marylebone Road London, NW1 5LR

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!