Jegyek keresése

Covid safe information

  • You may be asked to wear a face covering out of consideration for those around you. So please bring a face mask, just in case.
  • Social distancing has now been removed. However, we ask you to be mindful of others and their space.
  • Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.
  • Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.
  • All areas that visitors touch are frequently cleaned.
  • Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.
  • You may be asked to present proof of being fully vaccinated or that you have recovered fully from COVID 19. So just in case, please bring a valid and updated COVID Pass.

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

Harry Potter és Warner Bros. stúdióbejárás

4.7 (1255)
47 893 Ft

Élje át a varázslatot - nézze meg, hol kelt életre a Harry Potter mozifilmsorozat ezen a Harry Potter-múzeumba és a Warner Bros. stúdióba vezető túrán! Feltárul a Titkok Kamrája: mindent megtudhat arról, hogy mi zajlott a színfalak mögött, és hogyan készült ez a nyolc varázslatos film - kellékek, jelmezek, díszletek, effektek - minden, amire csak kíváncsi lehet. Kötelező élmény a Harry Potter-rajongók minden korosztálya számára! A helyszíni jegyek általában hamar elfogynak - foglalja le jegyét még ma!

Kiemelt ajánlatok

- Élvezze a 7 órás utazást Harry Potter és a Warner Bros. stúdió világába!
- Tekintsen be a kulisszák mögé
- Nézze meg a valódi kellékeket és jelmezeket, amelyek a Harry Potter filmekben szerepeltek
- Pattanjon fel a Roxfort Expresszre
- Látogasson el a 9 ¾-ik vágányhoz és fényképezkedjen le a poggyászkocsival, amint az éppen áthalad a falon
- Fedezze fel a Tiltott Rengeteget
- A kísérő asszisztens díját is tartalmazza

Mire számíthatok?

Mindig is tudni szerette volna, hogy mi zajlik a Harry Potter jelenetek kulisszái mögött? Akkor most itt az alkalom, hogy felfedje az összes titkot ezen a fantasztikus Harry Potter és Warner Bros. Studio túrán!

A túra része a londoni Warner Bros. Studio belépőjegy és egy színfalak mögötti séta, ahol megtekintheti a tényleges kellékeket, jelmezeket és effektusokat, amelyeket a Harry Potter filmekben használtak.

Ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra éppen Önnek való!

A Warner Bros. stúdióba érkezés után a vendégkísérő rendezi a belépőjegyét és elkíséri a stúdiókhoz, ahonnan önállóan, saját érdeklődésének megfelelően kalauzolhatja végig magát a Harry Potter filmekben használt eredeti díszletek, kellékek és jelmezek kavalkádján.

A Roxfort Expressz és a 9¾-ik vágány
Pattanjon fel a Roxfort Expressz kocsijaiba és fényképezkedjen a poggyászkocsival, amely éppen eltűnik a falon keresztül. Végig is sétálhat a vonat összekapcsolt vagonjain és megpihenhet a filmben használt vagonbelsőben - és kitekinthet az "ablakokon", amelyek bemutatják a film ikonikus vonatos jeleneteit, mint például Harry első csokibékájának szökését és a dementorok támadását.

ÚJDONSÁG: Fedezze fel a Tiltott Rengeteget!
Barangoljon az izgalmas új, immár állandó attrakció, a Tiltott Rengeteg területén.

A Tiltott Rengeteg szigorúan tiltott terület lehet a roxforti diákok számára, de a Warner Bros. stúdióbejárás résztvevői szabadon ellenszegülhetnek Dumbledore professzor rendelkezésének és követhetik Harry, Ron és Hermione nyomdokait a Tiltott Rengeteg mélyére.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyemet?
Nem sokkal a foglalás befejezése után az elektronikus jegyét megküldjük közvetlenül az e-mail-címére. Egyszerűen csak nyomtassa ki és hozza magával a túrára.

Hol kezdődik a túra?
Az utazás az Evans Evans Tours kapujától, a Victoria autóbusz-pályaudvarról (Victoria Coach Station, Vauxhall Bridge) indul. Kérjük, az indulási időpont előtt legalább 15 perccel érkezzen!

Hol ér véget a túra?
Az utazás a Victoria vasúti pályaudvaron (Victoria Train Station) ér véget.

Mennyi ideig tart a túra?
A túra időtartama 6,5 óra; ebben benne van a londoni oda-vissza utazás is. A Warner Bros. stúdióban 2,5-3 óra áll rendelkezésre.

Fontos információk

- Ez nem vezetett túra; az ár az autóbuszos londoni oda-vissza szállítást, a Harry Potter múzeum belépőjét, valamint a Warner Bros. Studio belépőt tartalmazza – önállóan megtekinthető látványosság.

Jegykategóriák

Adult (16+)
Child (5-15)
Child (3-4)
Infant (0-2): Free of charge

Megfelelő ez számomra?

Bárki számára, de ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra kifejezetten Önnek való!

Foglaljon most

Fantasztikus!: 4.7 – 1255 értékelés

Foglalás

hét, 10 okt 2022

"We're Good To Go" - minősítésű program "We're Good To Go" - minősítésű program
A "We're Good To Go" minősítés az Egyesült Királyság hivatalos jelzése, hogy az ezzel a tanúsítánnyal rendelkező turisztikai szolgáltató kemény és alapos munkával elérte, hogy megfeleljen az Egyesült Királyság Kormánya által hozott, COVID-19 elleni iparági védekezési előírásoknak, amivel biztosítja a tisztaságot és segíti a biztonságos távolság megtartását.

Change date free of charge Change date free of charge
You can now change your booked date free of charge! Simply use the form under Contact Us or send us an email to let us know the new date no later than 5 days before your booked date

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Audio guide

Előadás hossza: 7 óra

Mit tartalmaz?

A jegyár tartalmazza az autóbuszos oda-és visszautat, a londoni Warner Bros. Studio belépőjegyet és egy színfalak mögötti sétát (idegenvezető nélkül), ahol megtekintheti a tényleges kellékeket, jelmezeket és effektusokat, amelyeket a Harry Potter filmekben használtak.

Ha igazi Harry Potter rajongó, akkor ez a túra kifejezetten Önnek való!

Psst! Do you know that we also offer this tour with departure from Russell Square? Check that tour out if this one is sold out or if it's simply more convenient to you than Victoria Station! 

Nyitva tartás

Helyszín

Harry Potter & Warner Bros. Studio Tour

Cím
258 Vauxhall Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!