Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

3 az 1: Madame Tussauds, London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium

4.4 (54)
28 110 Ft

Élje át London három legnagyszerűbb családi programját: látogasson el a Madame Tussauds-ba, a London Dungeonba és a SEA LIFE London Aquariumba! Ha az interneten foglalja le a 3 az 1-ben London Combo csomagot, most akár 20%-ot is megtakaríthat a pénztárban egyénileg vásárolt jegyekhez képest. Emellett akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja látogatásának dátumát és időpontját! Élje ki kíváncsiságát kedvencei viaszfiguráival, a több százféle tengeri élőlénnyel, mindezt London sötét múltjának feltárása közben.

Foglaljon az interneten, és takarítson meg 20%-ot a jegyek árából. Használja ki a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kiemelt ajánlatok

– Tekintsen meg hármat London legnépszerűbb látnivalói közül
– Foglaljon az interneten, és 20%-ot spórolhat a jegyárakon
– Teljes rugalmasság: Válassza ki és módosítsa szabadon a dátumot és az időpontot
– Élje át az izgalmat és a borzongást a London Dungeonban
– Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
– Ismerkedjen meg a híres viaszfigurákkal a Madame Tussauds-ban

Mire számíthatok?

Exkluzív ajánlat: Vásárolja meg a 3 az 1-ben kombinációt, és 20%-ot takaríthat meg
A London Dungeon, a SEA LIFE London és a Madame Tussauds 3 a 2-ben London Combo ajánlat megvásárlásával most 20%-ot takaríthat meg a kifüggesztett árakhoz képest.*

Használja ki a teljes rugalmasságot: Az útja megtervezése soha nem volt ennél egyszerűbb
Az időpontok rugalmasságának köszönhetően könnyedén tervezhet. A London Dungeon és a SEA Life London meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Ismerkedjen testközelből a hírességekkel a Madame Tussauds Londonban
Fedezze fel a világhírű viaszmúzeumot, ismerkedjen meg a brit királyi család tagjaival, partizzon a legnagyobb sztárokkal, vagy próbálja ki az új Sherlock Holmes Experience kiállítást. A jegy a hihetetlen új Stars Wars kiállításra is érvényes. A múzeum kiállítása folyamatosan változik és cserélődik, így sosem léphet be kétszer ugyanabba a Madame Tussauds-ba. Az egész család számára nagyszerű szórakozás.

Ijedjen meg alaposan a London Dungeonban
Vállalja ezt a másfél órás utazást az 1000 éves londoni történelem legsötétebb fejezeteinek mélyére! Profi színészek keltik életre London múltjának leghírhedtebb figuráit. Ezután a hátborzongató túra után menjen a Dungeon vendéglőjébe, mutassa be az utalványt, és vendégünk egy ingyenes italra!

Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
A SEA LIFE London Aquariumban a tengeri élőlények egyik legnagyobb európai gyűjteményét csodálhatja meg. Több mint 500 növény- és állatfajjal, valamint több mint 40 cápafajtával ismerkedhet meg. Az egész család számára nagyszerű szórakozás és tanulási lehetőség is egyben.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, érkezzen 15 perccel a megerősített időpont előtt, és a látogatás megkezdéséhez olvassa be a vonalkódot a 2-es ajtónál.

London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium: Ezeket a látványosságokat legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg.
A gyorsabb hozzáférés érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Ha nem szeretne napot és időpontot foglalni a foglalási portálon, egyszerűen elmehet a látnivaló jegypénztárába, ahol kérheti, hogy hadd menjen be a következő rendelkezésre álló időpontban. Az azonnali elérhetőség nem garantált. 

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem. A London Dungeon és a SEA LIFE London meglátogatására legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána keríthet sort. Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál használatával. A hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Hogyan kaphatom meg a Madame Tussauds boltba érvényes 10%-os kedvezményes kupont? 
Az Ön e-jegyén található egy hivatkozás az exkluzív 10%-os kedvezményes kuponra. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a Madame Tussauds ajándékbolt pénztáránál, és megkapja a 10%-os kedvezményt.

Fontos információk

*Az ajánlat az adott napi pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Felnőtt (16+) 
Gyerek (5–15)

A 16 év alatti gyerekeket egy nagykorúnak (18+) kell kísérnie.

Nyitvatartás

London Dungeon: mindennap 10 és 17 vagy 19 óra között.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

SEA LIFE London Aquarium:  Hétfőtől péntekig 10:00–17:00, szombaton és vasárnap 10:00–18: 00. Az utolsó belépés 1 órával zárás előtt.

Foglalás

szo, 10 jún 2023

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– Látogatási dátumok és időpontok módosítása a foglalási portálon

Madame Tussauds:
+ Marvel Universe 4D Cinema
+ The Champer of Horror
+ The Star Wars Experience

Nyitvatartás

Helyszín

3 az 1: Madame Tussauds, London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium

Cím
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!