Jegyek keresése

Extra biztonsági intézkedések: tudjon meg többet látogatása előtt a linkre kattintva Részletek

Miért vásároljon nálunk?

  • 100%-osan biztonságos fizetési rendszer

  • Fizessen saját pénznemében

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

Hasonló programok

Hasonló kategóriák

3 az 1: Madame Tussauds, London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium

4.3 (41)
26 486 Ft

Élje át London három legnagyszerűbb családi programját: látogasson el a Madame Tussauds-ba, a London Dungeonba és a SEA LIFE London Aquariumba! Ha az interneten foglalja le a 3 az 1-ben London Combo csomagot, most akár 35%-ot is megtakaríthat a pénztárban egyénileg vásárolt jegyekhez képest. Emellett akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja látogatásának dátumát és időpontját! Élje ki kíváncsiságát kedvencei viaszfiguráival, a több százféle tengeri élőlénnyel, mindezt London sötét múltjának feltárása közben.

Foglaljon az interneten, és takarítson meg 35%-ot a jegyek árából. Használja ki a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Covid safe information

Customers are required to bring and wear masks.

Visitors are requested to keep distance in lines and vehicles. And the number of visitors is limited to reduce crowds.

Please be ready to make on-site payments using a contactless bank card, rather than cash, where possible.

Organiser politely request that you refrain from visiting the attraction should you start displaying any of the symptoms associated with COVID-19. Please contact Guest Services should you need to amend your booking.

All areas that visitors touch are frequently cleaned.

Employes may wear Personal Protective Equipment to protect both visitors and staff.

Kiemelt ajánlatok

– Tekintsen meg hármat London legnépszerűbb látnivalói közül
– Foglaljon az interneten, és 35%-ot spórolhat a jegyárakon
– Teljes rugalmasság: Válassza ki és módosítsa szabadon a dátumot és az időpontot
– Élje át az izgalmat és a borzongást a London Dungeonban
– Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
– Ismerkedjen meg a híres viaszfigurákkal a Madame Tussauds-ban
– Vegye igénybe a 10% kedvezményt a Madame Tussauds ajándékboltban
– Élvezze az ingyenes italt a Londoni Dungeon vendéglőjében

Mire számíthatok?

Exkluzív ajánlat: Vásárolja meg a 3 az 1-ben kombinációt, és 35%-ot takaríthat meg
A London Dungeon, a SEA LIFE London és a Madame Tussauds 3 a 2-ben London Combo ajánlat megvásárlásával most 35%-ot takaríthat meg a kifüggesztett árakhoz képest.*

Használja ki a teljes rugalmasságot: Az útja megtervezése soha nem volt ennél egyszerűbb
Az időpontok rugalmasságának köszönhetően könnyedén tervezhet. A London Dungeon és a SEA Life London meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Ismerkedjen testközelből a hírességekkel a Madame Tussauds Londonban
Fedezze fel a világhírű viaszmúzeumot, ismerkedjen meg a brit királyi család tagjaival, partizzon a legnagyobb sztárokkal, vagy próbálja ki az új Sherlock Holmes Experience kiállítást. A jegy a hihetetlen új Stars Wars kiállításra is érvényes. A múzeum kiállítása folyamatosan változik és cserélődik, így sosem léphet be kétszer ugyanabba a Madame Tussauds-ba. Az egész család számára nagyszerű szórakozás.

Ijedjen meg alaposan a London Dungeonban
Vállalja ezt a másfél órás utazást az 1000 éves londoni történelem legsötétebb fejezeteinek mélyére! Profi színészek keltik életre London múltjának leghírhedtebb figuráit. Ezután a hátborzongató túra után menjen a Dungeon vendéglőjébe, mutassa be az utalványt, és vendégünk egy ingyenes italra!

Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
A SEA LIFE London Aquariumban a tengeri élőlények egyik legnagyobb európai gyűjteményét csodálhatja meg. Több mint 500 növény- és állatfajjal, valamint több mint 40 cápafajtával ismerkedhet meg. Az egész család számára nagyszerű szórakozás és tanulási lehetőség is egyben.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, érkezzen 15 perccel a megerősített időpont előtt, és a látogatás megkezdéséhez olvassa be a vonalkódot a 2-es ajtónál.

London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium: Ezeket a látványosságokat legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg.
A gyorsabb hozzáférés érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Ha nem szeretne napot és időpontot foglalni a foglalási portálon, egyszerűen elmehet a látnivaló jegypénztárába, ahol kérheti, hogy hadd menjen be a következő rendelkezésre álló időpontban. Az azonnali elérhetőség nem garantált. 

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem. A London Dungeon és a SEA LIFE London meglátogatására legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána keríthet sort. Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál használatával. A hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Hogyan kaphatom meg a Madame Tussauds boltba érvényes 10%-os kedvezményes kupont? 
Az Ön e-jegyén található egy hivatkozás az exkluzív 10%-os kedvezményes kuponra. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a Madame Tussauds ajándékbolt pénztáránál, és megkapja a 10%-os kedvezményt.

Fontos információk

*Az ajánlat az adott napi pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Vannak gyerekjegyek?
Igen, a gyerekjegyeket 3-tól 15 éves korú gyerekek vehetik igénybe. A 0–2 éves kor közötti gyerekek számára fizető felnőtt kíséretében a belépés ingyenes.

Nyitvatartás

London Dungeon: mindennap 10 és 17 vagy 19 óra között.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

SEA LIFE London Aquarium:  Hétfőtől péntekig 10:00–17:00, szombaton és vasárnap 10:00–18: 00. Az utolsó belépés 1 órával zárás előtt.

Foglalás

szo, 23 okt 2021

Legjobb ár garancia Legjobb ár garancia
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható jegyek

Spóroljon időt – Hagyja ki a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 1 ingyenes ital London Dungeon vendéglőjében
– 10%-os kupon a Madame Tussauds ajándékboltba
– Látogatási dátumok és időpontok módosítása a foglalási portálon

Nyitvatartás

Helyszín

3-in-1 London Combo

Cím
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!