Jegyek keresése

Miért vásároljon nálunk?

Jegyvásárlás London látványosságairól, közlekedéséről vagy városnézésről.

Üdvözöljük a LondoniJegyek.com honlapján – nálunk még odahaza, indulás előtt megveheti jegyét és belépőjét London látványosságaira és közlekedési eszközére.

London mindhárom repterétől – a Stanstedtől, a Gatwicktől, és a Heathrow-tól is megválthatja menetjegyét a City-be!
Mit szólna, ha megúszhatná a Madame Tussaud panoptikuma, a London Eye (Millenniumi Kerék), a London Dungeon (a várbörtön múzeum), a Tower, vagy a Szent Pál-székesegyház előtt kígyózó gyakran nagyon hosszú sorokat?

Szerezze be jegyeit nálunk, még mielőtt elindulna otthonról. Így több ideje marad, hogy kiélvezzen mindent, amit London nyújthat Önnek!

Érezze jól magát!

  • Több mint 3,5 millió eladott jegy

    4000+ termék 30 városban

  • 100% biztonságos fizetési rendszer

    Az oldalunkon történő vásárlás során teljes biztonságban van

  • Fizessen saját pénznemében

    Ön forintban fizet, rejtett költségek nélkül!

Hasonló előadások

Hasonló kategóriák

3 az 1: Madame Tussauds, London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium

4.2 (31)
a 19475 Ft

Élje át London három legnagyszerűbb családi programját: látogasson el a Madame Tussauds-ba, a London Dungeonba és a SEA LIFE London Aquariumba! Ha az interneten foglalja le a 3 az 1-ben London Combo csomagot, most akár 50%-ot is megtakaríthat a pénztárban egyénileg vásárolt jegyekhez képest. Emellett akár 24 órával a látogatás előttig teljes rugalmassággal választhatja meg vagy módosíthatja látogatásának dátumát és időpontját! Élje ki kíváncsiságát kedvencei viaszfiguráival, a több százféle tengeri élőlénnyel, mindezt London sötét múltjának feltárása közben.

Foglaljon az interneten, és takarítson meg 50%-ot a jegyek árából. Használja ki a teljes rugalmasságot – a látogatása előtt legalább 24 órával foglalási portálunkon a dátumok és időpontok bármikor módosíthatók. Az utazása megtervezése még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kiemelt ajánlatok

– Tekintsen meg hármat London legnépszerűbb látnivalói közül
– Foglaljon az interneten, és 50%-ot spórolhat a jegyárakon
– Teljes rugalmasság: Válassza ki és módosítsa szabadon a dátumot és az időpontot
– Élje át az izgalmat és a borzongást a London Dungeonban
– Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
– Ismerkedjen meg a híres viaszfigurákkal a Madame Tussauds-ban
– Vegye igénybe a 10% kedvezményt a Madame Tussauds ajándékboltban
– Élvezze az ingyenes italt a Londoni Dungeon vendéglőjében

Mire számíthatok?

Exkluzív ajánlat: Vásárolja meg a 3 az 1-ben kombinációt, és 50%-ot takaríthat meg
A London Dungeon, a SEA LIFE London és a Madame Tussauds 3 a 2-ben London Combo ajánlat megvásárlásával most 50%-ot takaríthat meg a kifüggesztett árakhoz képest.*

Használja ki a teljes rugalmasságot: Az útja megtervezése soha nem volt ennél egyszerűbb
Az időpontok rugalmasságának köszönhetően könnyedén tervezhet. A London Dungeon és a SEA Life London meglátogatásának napját és időpontját szabadon megválaszthatja és módosíthatja akár 24 órával a Madame Tussauds meglátogatása előtt is.

Ismerkedjen testközelből a hírességekkel a Madame Tussauds Londonban
Fedezze fel a világhírű viaszmúzeumot, ismerkedjen meg a brit királyi család tagjaival, partizzon a legnagyobb sztárokkal, vagy próbálja ki az új Sherlock Holmes Experience kiállítást. A jegy a hihetetlen új Stars Wars kiállításra is érvényes. A múzeum kiállítása folyamatosan változik és cserélődik, így sosem léphet be kétszer ugyanabba a Madame Tussauds-ba. Az egész család számára nagyszerű szórakozás.

Ijedjen meg alaposan a London Dungeonban
Vállalja ezt a másfél órás utazást az 1000 éves londoni történelem legsötétebb fejezeteinek mélyére! Profi színészek keltik életre London múltjának leghírhedtebb figuráit. Ezután a hátborzongató túra után menjen a Dungeon vendéglőjébe, mutassa be az utalványt, és vendégünk egy ingyenes italra!

Merüljön alá a tenger élővilágába a SEA LIFE London Aquariumban
A SEA LIFE London Aquariumban a tengeri élőlények egyik legnagyobb európai gyűjteményét csodálhatja meg. Több mint 500 növény- és állatfajjal, valamint több mint 40 cápafajtával ismerkedhet meg. Az egész család számára nagyszerű szórakozás és tanulási lehetőség is egyben.

Hogyan működik?

Hogyan kapom meg a jegyeket?
Az e-jegyet a foglalás befejezése után közvetlenül az e-mail-címére küldjük ki. A jegyeket a mobiltelefonján is bemutathatja.

Hogyan működik?

Madame Tussauds: A megadott dátum és időpont a Madame Tussauds múzeum meglátogatásra vonatkozik, és nem módosítható. Kérjük, érkezzen 15 perccel a megerősített időpont előtt, és a látogatás megkezdéséhez olvassa be a vonalkódot a 2-es ajtónál.

London Dungeon és SEA LIFE London Aquarium: Ezeket a látványosságokat legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána látogathatja meg.
A gyorsabb hozzáférés érdekében javasoljuk, hogy a foglalási portálon foglaljon konkrét napokat és időpontokat ezekre a látnivalókra. Kérjük, minden esetben a foglalási időpont előtt 15 perccel érkezzen meg. A foglalási portálra mutató hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Ha nem szeretne napot és időpontot foglalni a foglalási portálon, egyszerűen elmehet a látnivaló jegypénztárába, ahol kérheti, hogy hadd menjen be a következő rendelkezésre álló időpontban. Az azonnali elérhetőség nem garantált. 

Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazon e-jegy biztosít hozzáférést minden látnivalóhoz. Az e-jegyen lévő vonalkód a rendszerben automatikusan frissül, ha változtatást végez a foglalási portálon, tehát új e-jegyre soha nem lesz szüksége. A foglalást legfeljebb 10 alkalommal és legfeljebb 24 órával a Madame Tussauds-ra szóló foglalási időpont előtt módosíthatja. 

Ugyanazon a napon kell meglátogatnom az összes látványosságot?
Nem. A London Dungeon és a SEA LIFE London meglátogatására legkorábban 3 nappal a Madame Tussauds meglátogatása előtt és legkésőbb 90 nappal utána keríthet sort. Javasoljuk, hogy ezekre a látogatásokra foglalja le a kívánt napokat és időpontokat a foglalási portál használatával. A hivatkozás és az utasítások megtalálhatók az e-jegyén.

Hogyan kaphatom meg a Madame Tussauds boltba érvényes 10%-os kedvezményes kupont? 
Az Ön e-jegyén található egy hivatkozás az exkluzív 10%-os kedvezményes kuponra. Csak nyomtassa ki a kupont, mutassa be a Madame Tussauds ajándékbolt pénztáránál, és megkapja a 10%-os kedvezményt.

Fontos információk

*Az ajánlat az adott napi pénztári árakon alapul.

Jegykategóriák

Vannak gyerekjegyek?
Igen, a gyerekjegyeket 3-tól 15 éves korú gyerekek vehetik igénybe. A 0–2 éves kor közötti gyerekek számára fizető felnőtt kíséretében a belépés ingyenes.

Nyitvatartás

London Dungeon: mindennap 10 és 17 vagy 19 óra között.

Madame Tussauds: mindennap 10 és 16 óra között.

SEA LIFE London Aquarium:  Hétfőtől péntekig 10:00–17:00, szombaton és vasárnap 10:00–18: 00. Az utolsó belépés 1 órával zárás előtt.

Free Cancellation Free Cancellation
Free cancellation up to 24 hours before booked date

Price Match Promise Price Match Promise
If you find a better price for this product within 48 hours of completing your booking, we will refund the difference in price in full.

Bestseller

Azonnali visszaigazolás

Mobilon is bemutatható

Spóroljon időt – Felejtse el a sorban állást

Mit tartalmaz?

– 1 ingyenes ital London Dungeon vendéglőjében
– 10%-os kupon a Madame Tussauds ajándékboltba
– Látogatási dátumok és időpontok módosítása a foglalási portálon

Nyitvatartás

Helyszín

3-in-1 London Combo

Cím
The London Dungeon, County Hall, Westminster Bridge Road, London

×

Angol nyelvű ügyfélszolgálat

+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444

Segítségre van szüksége a foglaláshoz? Örömmel válaszolunk kérdéseire!