Heathrow Express

Heathrow Express

  • Válasszuk a Dátum

Heathrow Express

Ár a 8599 Ft

A Heathrow Expressre egyirányú és retúrjegyet is válthat Heathrow repülőtér és a Paddington Station pályaudvar közt. A menetidő nagyjából 20 perc.

Figyelem: Legkorábban a következő napra foglalhatja le vonatjegyét.

A jegy(ek)et az ön e mail címére fogjuk küldeni. Minden vonatjegyet manuálisan állítanak ki, és nem garantálhatjuk, hogy még a rendelése napján kézhez kapja őket; ez igénybe vehet néhány napot. Azt azonban megígérhetjük, hogy még jóval az indulása előtt, időben kézhez kapja a jegyeit; amennyiben pedig a kérdéses esemény dátuma közel esik a jegyfoglalás időpontjához, mindent elkövetünk, hogy a lehető leghamarabb kézhez kapja a jegyeket!

A "Valid from" (Érvényes) mezőben adhatja meg, melyik napon kívánja felhasználni vonatjegyét. Ha retúrjegyet rendelt, a visszautazást a "Valid from" mezőben jelzett dátumtól számított 28 napon belül meg kell kezdeni.

Az öt éven aluli gyermekek felnőtt kíséretében ingyen utazhatnak (egy felnőtt legfeljebb négy gyereket vihet magával). Az 5 és 15 év közötti gyermekek részére érvényes gyermek- vagy ifjúsági jegyet kell váltani.

Figyelem! Minden foglaláshoz csak egy e-jegyet küldünk Önnek!

Nemzeti ünnepeken a Heathrow Express ritkábban jár, december 25-én pedig nem járnak a vonatok!

Please note! It is the client´s responsibility to check the train timetable before their journey, especially the train times to and from the airport for flights that arrive or depart very early in the morning or late at night, or in case there is a limited service due to maintenance work, etc. We are not able to refund (either partly or in full) for tickets that can´t be used if the train timetable does not fit in with your scheduled flight arrival or departure time. If trains are cancelled due to maintenance work, etc, then there will always be a replacement bus service offered.

 

 

Info
Heathrow Express

Cím
Kattintson itt londoni metró térképét
Térkép megtekintése, Heathrow Express Térkép megtekintése

 
+44 20 3870 3444 +44 20 3870 3444 Email Email